Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Szerződést bontottak Csornán a Perfekttel

A frissen „felállt” grémium felmondta a Perfekt zrt.-vel kötött megállapodást, továbbá döntés született pályázat benyújtásáról is.
A csornai képviselő-testület első rendkívüli ülésének napirendjén két téma szerepelt, mindegyik a Margit Kórházzal kapcsolatos. Elsőként úgy döntött a testület, hogy felmondja a Perfekt zrt.-vel a Margit Kórház önkormányzati biztosi feladatainak ellátására, valamint a gazdasági stabilizációját célzó intézkedési terv végrehajtásában való közreműködésre irányuló megbízási szerződést.
A második napirend tárgyalása során a képviselő-testület egyetértett az Egészségügyi Minisztérium által az egészségügyi ellátórendszer átalakításának támogatására, az intézményi átalakítások megkezdésére kiírt pályázaton való részvétellel, a Margit Kórház által előterjesztett pályázatot elfogadja és annak kidolgozásával az intézmény vezetését megbízza. Hozzájárul az igénybejelentés benyújtásával az önálló pályázat, de a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházzal történő együttműködésre irányuló pályázat esetén is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A polgármester elsőként nyugdíjazta édesanyját

Tuba Erik, Rábakecöl első embere a maga huszonkilenc évével a legfiatalabb polgármester a Rábaközben. Eddig is részt vett a helyi közéletben, most pedig a fővárosból (is) irányítja faluját. Első intézkedései közt az iskola átalakítása szerepel. Egy dolgozójától megválik az intézmény, s ez éppen a polgármester édesanyja lesz, aki fia kérésére előnyugdíjba vonult. Tovább olvasom