Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Százmilliós felújítás után

Befejeződött a csornai posta átépítése. Február másodikától ismét a régi helyen, ám korszerű körülmények között lehet igénybe venni a postai szolgáltatásokat.
Csornai posta: A homlokzat megtartotta eredeti formáját.
Korábban többször is beszámoltunk a már-már düledező csornai posta igazán időszerű felújításáról. Most Ágostonné Fehér Edit kommunikációs menedzsertől megtudtuk: a beruházás befejeződött és a posta a Szent István tér 22. szám alatti ideiglenesen használt helyiségből visszaköltözik eredeti helyére, az Erzsébet királyné utcába. Így ügyfeleik a posta szolgáltatásait február 2-ától már a megújult, korszerű épületben vehetik igénybe.

A kivitelezés tavaly augusztusban kezdődött, az épületet a falak kivételével teljesen elbontották. A felújítás után a padlásteret is kihasználják, ahol öltözőket, pihenőszobát és konyhát alakítottak ki. A homlokzat viszont megtartotta az eredeti formáját. A kivitelezési munkák költsége meghaladja a százmillió forintot. A tervezőt pályázat útján, a kivitelezőt pedig közbeszerzési eljárás során választották ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízéves lett a Hírmondó

Tíz éve szolgálja a közösséget hírekkel, színes írásokkal, a falu krónikájából idézett lapokkal az… Tovább olvasom