Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Rábaközi kocsmamilliomosok

A közelmúltban két rábaközi kocsmában is megfordult Fortuna istenasszony. Rábaszentandráson 1, míg Markotabödögén 2,2 millió forintot juttatott egy-egy szerencsés vendégnek.
Könnyen előfordulhat ezután, hogy Markotabödögén és Rábaszentandráson kocsmába járásra biztatják uraikat az asszonyok. Két fröccs között ugyanis akár milliomossá is válhat az ember. Néhány napja mindkét faluban megtörtént ez. Markotabödögén 2,2 millió forintot, Rábaszentandráson pedig 1 milliót nyertek.

A rábaszentandrási szerencsés elzárkózott a nyilatkozattól. Azt mondta, „szekírozzák" éppen eleget a faluban, nincs szüksége rá, hogy a község határain túl is elterjedjen milliójának híre.

A markotabödögei Szabó András azonban elmesélte sztoriját a Kisalföldnek. A 32 éves fiatalember helyi mezőgazdasági vállalkozó alkalmazottja. Ahogy a markotaiak elmondták, hozzá a legjobb helyre került a kétmilliós nyeremény.

A helyiek szeretnek játszani, de túlzásba nem viszik, mondta Pintér Imréné a markotabödögei kocsmában.
A helyiek szeretnek játszani, de túlzásba nem viszik, mondta Pintér Imréné a markotabödögei kocsmában.

– Nem játszom túl gyakran, de ha betérek egy fröccsre vagy sörre a kocsmába, akkor megpróbálom a szerencsémet – fogalmazott Szabó András. – Számokat kell bejelölni, és ötpercenként sorsolnak, az eredményt a képernyőn lehet nyomon követni. Aznap háromszor fektettem be kétszáz-kétszáz forintot. Az utolsónál azt írta ki, hogy nagy nyeremény. Arra gondoltam, néhány százezer forintot biztosan nyertem. Aztán a kocsmáros felhívta telefonon a játékot szervező céget. Közölték, hogy kétmillió-kétszázezer forint üti a markomat. Nagyon megörültem, hiszen ennyi pénzre nem számítottam.

Szabó András még nem kapta meg a milliókat, tizenöt napon belül utalják az összeget. Hogy mire költi, még nem tudja. Egyedül él, családja nincs, de lesz helye a pénznek. Gyorsan elkölteni persze nem akarja, inkább „kamatra szeretné lekötni".

A sors eddig nem bánt vele túl szelíden, most az élet valamit visszaadott neki.

A markotabödögeiek egyébként szívesen próbálnak szerencsét a kocsmában. Az ott dolgozó Pintér Imréné szerint túlzásba azért nem viszik. „Finoman játszanak, kisebb-nagyobb, leginkább pár tízezer forintos nyereménnyel. Azt mondhatom, hogy a faluban mindenki örül Andris nyereményének, senki sem irigyli tőle. A sors eddig nem bánt vele túl szelíden, most az élet valamit visszaadott neki" – fejtette ki véleményét Pintér Imréné. Ezekkel a gondolatokkal egyetért Tóth Ferenc is. Gyerekkora óta ismeri a szerencsés fiatalembert, korábban a markotabödögei sportegyesület egyik vezetőjeként figyelte sportpályafutását.

– Megérdemli, az biztos. Könnyebb lesz az élete, hiszen egy kicsi hátteret jelent neki ez a pénz. Be kell osztania, talán lesz olyan, aki jó tanácsokkal tud segíteni neki. Intelligens fiú, a falubeliek szeretik, mindenki jó szándékkal van iránta – jegyezte meg Tóth Ferenc.

Olvasóink írták

 • 6. Lacika62 2013. április 22. 09:04
  „2. ember2 2013.04.20. 08:31 Az 5. hozzá szólást neked címeztem, csak le maradt.”
 • 5. Lacika62 2013. április 22. 08:57
  „Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna........”
 • 4. laca1899 2013. április 21. 18:53
  „puttón nyerték a leírás alapján”
 • 3. véleményalkotó 2013. április 20. 16:23
  „Ember2: Nem tudsz olvasni???? Nézd meg a gépet!!! Ezt még nem tiltották be, mert a nagykasszába megy pénz!!”
 • 2. ember2 2013. április 20. 08:31
  „Gondolom pénz nyelő automatákról van szó. Valószínű, hogy a törvényi szigorítás, tiltás miatt jöttek ki ezek a nagy összegek. Ezek a gépek családokat tettek tönkre. Nagyon sajnálatos, hogy a Kisalföld hírt ad róla.”
 • 1. nils 2013. április 19. 03:10
  „???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villanyoszlopot döntött a kamion a 85-ös főútra, Csornán - keresi a rendőrség

A piros kamion elhajtott a helyszínről, a közlekedésben fennakadásokra kell számítani. Tovább olvasom