Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Összefogás a farádi iskoláért

A minap fejeződött be a farádi általános iskola udvarának szépítése.

A helyi szülői munkaközösség, farádi vállalkozók és az önkormányzat összefogásával mintegy négyszáz négyzetméteren térkövezték le az intézmény udvarát. A térkövet és a lerakáshoz szükséges egyéb anyagokat a farádi és a bogyoszlói önkormányzati képviselők pénzéből vette meg az iskola, majd két nap alatt lerakták az udvaron (képünkön).


A ˝rendes˝ áron akár több mint egymillió forintos szépítéshez szükséges gépeket farádi vállalkozók biztosították.

Olvasóink írták

  • 2. Tavaszanyó 2010. április 20. 13:32
    „A Farádi Óvodával kapcsolatos észrevételemt a "bágyogszováti iskola" elnyert pályázati pénznél leírtam. Sajnálom, hogy a Fardi lakosok közül senki sem írt hasonló hozzászólást.
    Nita teljesen igazad van, sajnálatos dolog, hogy az óvodánál semmi változás nincs. Mint az előző cikk is írta, azzal, hogy társult az önkormányzat Csornával és nem Farád a fenntartó nem pályázhatunk támogatásra, okos döntés volt a polgármestertől....
    Az iskola udvarának szépítésében részvevőknek csak köszönni lehet!!! Köszönjük a farádi iskolások és a leendő isklások nevében is.”
  • 1. nita1984 2010. április 19. 19:05
    „És a farádi óvodáért mikor fognak össze ,hiszen lassan rádől szegény kisgyerekekre? A térkő az nagyon kell az iskola udvarára.A plébániáról meg ne is beszéljünk nem lakik bent senki de azért fel kell ujítani,nem ért volna rá, mi lent volna ha azt a pénzt fontosabb dolgokra fordították volna,mint mondjuk arra ahova nap mint nap gyerekek járnak. kitámaszak itt kitámaszák ott és azt gondolják hogy ez megoldás ,addig amig valami baj nem történik valakivel.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól fogyott az iskolaalma

Lezárult az iskolagyümölcs-program első üteme március végén. Az országban összesen 29 millió darab… Tovább olvasom