Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

MSZP: ˝A jobboldali vitának a város látja kárát˝

A csornai politikai helyzetről fejtette ki álláspontját pénteki sajtótájékoztatóján Kránitz László, az MSZP rábaközi képviselőjelöltje. Külön kiemelte a politikus a polgármester szabadságpénze körül kialakult ellentéteket.


„A jobboldali belharc tökéletesen megmutatja a Fidesz valódi arcát: az állandó ellenségeskedést, harcot és megosztottságot. Csorna és a térség tragédiája, hogy Gyopáros Alpár nem képes békét teremteni és rendet tenni a kormánypárt helyi szervezete, önkormányzati képviselői és a város irányítója között. Ennek az évek óta tartó perpatvarnak a csornai polgárok, a város és térsége látják a kárát. Ez a Fideszen belüli, súlyos ellentétekkel terhelt viszony hosszú évek óta visszaveti a város fejlődését és jóvátehetetlen károkat okoz a csornai polgároknak. A város egyre kevesebb lehetőséghez jut, nem tudja megszerezni azt a támogatást, amely szükséges lenne a feladatellátáshoz és a fejlődéshez" – fogalmazott.

Kránitz László hozzátette: az elmúlt hetekben a választókörzet településein azt tapasztalta, hogy félelem és fenyegetettség nélküli életet, egy normális Magyarországot, kiszámíthatóságot és biztonságot várnak az emberek. „Az MSZP választási győzelme után harc helyett békét és nyugalmat, megosztottság helyett pedig együttműködést teremt Csornán és a térségben is" – jegyezte meg a képviselőjelölt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb gépekkel gazdagodott a kapuvári röntgenkiállítás

Újabb – a helyi kórház által átadott – gépekkel bővült a kapuvári röntgen-magángyűjtemény. Tovább olvasom