Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Képeslap is járt a Kisalföld mellé

Ajándékot kaptak az osli előfizetők a Kisalföld terjesztőjétől. Németh László pénteken képeslappal, szombaton reggel locsolással köszöntötte az osliakat.
A helyi óvodások által készített képeslappal köszöntötte a Kisalföld előfizetőit a lap osli terjesztője. Németh László ünnepi akciójában szombaton reggel a kapuban meglocsolta a Kisalföld rá váró olvasóit.

Osliban már szinte hagyománynak számít, hogy az ünnepekben valamilyen meglepetés jár a Kisalföld mellé, hiszen például decemberben a Mikulásnak öltözött terjesztőtől kapták meg reggeli újságjukat a helyi előfizetők. Ahogy Németh László elmondta: az apró meglepetést most is szeretettel fogadták a helyiek, akik egy kis locsolóverset is kaptak az ünnepi hétvégén.

A Kisalföld terjesztője megajándékozta a legidősebb osli előfizetőt.
A Kisalföld terjesztője megajándékozta a legidősebb osli előfizetőt.


A Kisalföld terjesztője külön ajándékkal lepte meg a legidősebb előfizetőt, a nyolcvanhét éves Fodor Józsefnét. Gizi néni elmondta, szinte az első megjelenéstől kezdve olvassa a Kisalföldet. Már a reggeli mellé megkapja kedvenc újságját, amit aztán ebédig az első betűtől az utolsóig elolvas.

– Annak örülök a legjobban, amikor fiamról (Fodor József, helyi polgármester – a szerk.) vagy az unokámról olvashatok, ezeket a cikkeket hangosan felolvasom a többieknek – mondta. Az ajándékozás azonban meglepetésként érte.

Olvasóink írták

  • 1. Admin 2011. április 24. 11:19
    „Miért pont a polgármester anyja kapott ajándékot?
    Egy ilyen alkalomkor én is csak szépet és és jót mondanék az újságról.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó ütközött Kapuvár és Vitnyéd között - fotók

Két személyautó ütközött Kapuvár és Vitnyéd között, a 85-ös főúton pénteken délután. Tovább olvasom