Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Kábítószereseket fogtak Csornán

A Csornai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán kábítószerrel visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás három fiatalkorú és egy felnőtt korú személy ellen.
A napokban, az éjszakai órákban Csorna belterületén igazoltatták őket a rendőrök. Ruházatukat is átvizsgálták és kábítószergyanús anyagmaradványokat találtak náluk.

Az elsődlegesen elvégzett vizsgálatok alapján a lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek, a további vizsgálatok elvégzésére szakértőket rendeltek ki. Az alkalmazott gyorstesztek alapján az eljárás alá vont személyek szervezetében kábítószer jelenléte kimutatható volt.

Olvasóink írták

 • 7. Csetneky 2011. szeptember 02. 23:21
  „Egyértelműen Julianusz-nál az igazság. Sajnos.

  A sünök lezsírozzák, csak a traffihoz van eszük. Már ha kell hozzá!?”
 • 6. Julianusz 2011. szeptember 02. 20:41
  „Egyáltalán nem nézemb 10év óta!!!! Te ismersz??? Véleményt kész tényeket csak általunismert emberekről mondunk hitelese!!!!!
  A saját bőrömön tapasztaltam a drogos csapat agresszióját, mert láttam őket cigit csavarni, és hónapokkal később vki felnyomta őket, és tutira vették, hogy én voltam, de semmi közöm nem volt az ügyhöz. Aztán hallottam a rendőrség "munkájáról" ezt a kifejezést pedig Hogy "le van zsirozva, nem lessz probléma," tőlük hallottam.”
 • 5. beleptem 2011. szeptember 02. 19:49
  „Nincs semmi lezsírozva, sok amerikai akció filmet nézel.
  Inkább az alkoholra kellene fókuszálni és azokat a boltokat, sörözőket/borozókat/drink bárokat és szórakozóhelyeket gyakrabban ellenőrizni, akik rendszeresen törvényt szednek és 18 éven aluli személyeknek adnak alkoholt, így közvetlenül hozzájárulnak az egyre súlyosabb méreteket öltő fiatalkori alkoholizmusnak. Nem elég, hogy hazánkban közel 1 millió alkoholbeteg van, még hozzájönnek ők is.
  Azonkívül, hogy az adófizetők állják az ő gyógykezelésüket még az esetleges alkohol alatt elkövetett bűncselekményektől/szabálysértésektől is rettegnünk kell.
  Gondolok itt az alkohol által egyesekben kiváltott nagyfokú agresszióra, amit útszéli fák, csemeték, padok, kukák, buszmegállók bánják. Esetleg az utcában parkoló gépjárművek.
  Az ittas vezetésről már nem is beszélve, amivel mások testi épségét, életét is veszélyeztetik.
  Emellett rendszeresen látni ittas egyéneket közterületen vizelni, ami erkölcsi és morális vonzata mellett közegészségügyi problémákat is felvet.

  Tudom, hogy az alkohol jelenleg egy legális drog, de attól, hogy valami legális nem feltétlen jó, különösen a hazánkban elfogyasztott mennyiséget és minőségtelenséget szem előtt tartva.
  Mikor lépnek már fel az illetékes szervek az alkohol ellen, mert jelenleg ez ügyben struccpolitikát folytatnak”
 • 4. Julianusz 2011. szeptember 02. 17:49
  „Minden településen van ilyen, nemcsak Győrben, a legkisebb faluban is. Név szerint ismerik ezeket a fiatalokat, tudják hová mennek estefelé, egyik is, másik is. A közeli kisvárosban ismerik az autóját akinél be lehet szerezni.De a rendőrség "NEM TUD" semmiről, a családsegítőnél a főnök megtiltotta alkalmazottainak, hogy ilyen ügyekbe beleavatkozzon. Ahogy ők mondják le van zsírozva minden.”
 • 3. embertelen 2011. szeptember 02. 16:38
  „Most láthatja mindenki, hogy milyen jól dolgozik a Pintér-rendőrség. Orbán megígérte, hogy két hét alatt minden rendben lesz és most itt a bizonyíték.”
 • 2. Timi9010 2011. szeptember 02. 13:54
  „nem csak győri szórakozóhelyet, hanem néhány győri iskolát is...”
 • 1. drKotász 2011. szeptember 02. 13:32
  „Hogy ha ez ennyire nagy fogás, akkor körül nézhetnének mondjuk pár Győri szórakozó helyen. <moderálva>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két faluban is urnához járulnak a helyiek

Időközi választás lesz vasárnap Rábatamásiban és Kisbaboton. Tovább olvasom