Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Jegyzőt keres Csorna

Helyettes jegyzőt keres a helyi önkormányzat. Dr. Döbrössy Adrienn ugyanis anyai örömök elé néz, így tartósan távol lesz a közigazgatási munkától.

A képviselő-testület legutóbbi ülésén döntöttek arról, hogy pályázattal keresnek szakembert az állásra. A pályázatot tehát kiírják és a benyújtott ajánlatok elbírálására bizottságot hoztak létre. Ennek tagjai: Turi György, Kenesei Gáborné, Háncs Károly, dr. Bónáné dr. Németh Katalin és Balogh Csaba.

Olvasóink írták

 • 9. Jerry 2011. március 26. 19:39
  „sont,talán elkerülte figyelmét,hogy a világ nem fideszből,meg mszp-ből és a többi népbutitó, nap és pénzlopó pártból áll.Azon kívűl igazán pazarlás egy város érdekeit botcsinálta pártpolitikusok, kertész, pincér, állatorvos, stb kezébe adni.Sajnálatos, hogy ezen pártok soraiból hiányoznak a végzett, több diplomás, joghoz,államigazgatáshoz, közigazgatáshoz értő emberek,akik tényleg tudnak is valamit.Már van pl városgazdálkodási szak is egyes egyetemeken, vajon hány ilyen végzettségű van pl a párturalmi önkormányzatnál?Akkor miért is csodálkozunk,hogy eladósodnak az önkormányzatok?A párttagsággal ész nem jár.Az a baj, hogy 20 évvel az egypárt uralom után is még mindig egy párt uralmi rendszerben gondolkodik a magyar nép.Csillag vagy narancs, szegfű, vagy madár,mindegy, csak pártjelvény legyen?”
 • 8. sont 2011. március 26. 10:48
  „Jerry Az 1-es hozzászólásában a fideszt szapulta. Azért írtam választ a 3-as hozzászólásommal. Valahogy a 4-es hozzászólása már másról ír........ Kicsit gondolkodjon mielőtt zagyvaságokat vagy másnak bántó beírást tenne.”
 • 7. kivülálló 2011. március 25. 08:51
  „HAJRÁ JERRY!! Vaaki foglalja már össze hasonló értelemmel Jerryhez a hozzászólását! Aki ért a szakszmához helyesli és éljen-ez, hogy vannak iylen emberek még!!!!!!!!!”
 • 6. rick_ 2011. március 24. 23:00
  „Jerry mégis ki a reteknek kellene ebben a bizottságban ülni??? Neked? Vagy a Józsinak?”
 • 5. sorok_közt 2011. március 24. 22:27
  „4!

  Nagyjából igazad van. Csak kérdem én ezek most mitől is különbek? Attól, hogy kényes kérdésben a titkosszavazás mögé bújnak? Nem látom, hogy EZEK mitől különbek AMAZOKnál?”
 • 4. Jerry 2011. március 24. 20:55
  „Sont, látod ez a baj, sehol nem azt kérdeznék, hogy ért e a joghoz, államigazgatáshoz, közigazgatáshoz, hanem hogy milyen pártállású.Pedig Hofi is megmondta, hogy nem a politikusok közt keresni a szakembereket, hanem szakemberek közt politikusokat.Na már most nálunk annyira lejáratták, hogy igazi szakember mesze elkerüli a politikát. Gondolod, hogy egy kertész, egy állatorvos, egy pincér stb szakmai kérdéseket tud feltenni egy jogásznak, lelendő jegyzőnknek?”
 • 3. sont 2011. március 24. 12:56
  „Jerry Ha Mszp lenne kormányon: Kérdés: tudsz lopni? Lmp lenne kormányon? -Tudod alkalmazni a Lehetne Más Parasztvakítást? Jobbik lenne kormányon? -Gárdista vagy és utálod a kisebbséget?
  Na egyik kutya másik eb. Nem mindegy?”
 • 2. kivülálló 2011. március 24. 10:14
  „Hajrá Jerry! Most már a kedvencem lett! Nagyon tisztámlátó, korrekt! Tanítani kellene a világos látását!
  Köszönjük!”
 • 1. Jerry 2011. március 24. 09:07
  „Szakember gárda a bizottságban.Biztos ki tudják választani majd a legalkalmasabb jelöltet.Feltétele:szeresse a narancsot ,a focit és a dakota közmondásokat.Persze nem árt, ha van mellette jogi végzettsége, de nem alapfeltétel. A mai kormányzat alatt minden jogi ismeret hetek alatt elavul a jogszabályok sűrű változása miatt.Csupán a narancs és a foci szeretete, na és csak a fidesz állandó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezuhant, világháborús vadászgép pihen a földben Rábapatona határában - Fotó!

Nem készült róla fénykép vagy feljegyzés, ám a helyiek még emlékeznek: egyszemélyes vadászgép… Tovább olvasom