Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Hamarosan épül a hulladékudvar Csornán

A telepen a szemétszállításért fizető helybeliek helyezhetik el többek között az elektromos hulladékot is.

Olvasói SMS

Hol lehet Csornán elhelyezni a háztartásban feleslegessé váló, egyéb módon már nem hasznosítható háztartási elektromos hulladékot? Eddig nem sikerült erre a kérdésre választ kapnom, talán a Kisalföldnek sikerül. Nem szemetelő


A városháza illetékes osztályán megtudtuk: hamarosan hulladékudvart nyitnak Csornán és ott elhelyezhetők az elektromos hulladékok is.

– A nagytérségi társulási hulladékgazdálkodási projekt keretében alakítunk ki Csornán egy hulladékudvart. A Bartók Béla utcában, a vasúton túl lesz a helye. Várhatóan augusztusban elkezdődik a kivitelezés.

A telepen a szemétszállításért fizető helybeliek helyezhetik el többek között az elektromos hulladékot is, természetesen ésszerű, lakossági mennyiségben – tájékoztatott Németh Andrea, a polgármesteri hivatal városüzemeltetési munkatársa.

Olvasóink írták

 • 3. etihanyi 2012. augusztus 31. 13:20
  „Kedves Nem Szemetelő!
  Elektronikai hulladékát az Új Malom utcai Csorna-Metal Recycling Kft. telephelyén leadhatja. Engedélyüket és elérhetőségüket itt találja: http://www.csornametal.hu/”
 • 2. HOHO62 2012. augusztus 08. 18:39
  „Örvendetes dolog hogy végre megvalósul. De ez nem fogja eltüntetni a város körül felhalmozott úgynevezett lomis hulladékot. Amíg ezt nem tudják kellően kezelni úgy gondolom ez után is inkább ez fog szaporodni nem pedig a hulladék udvar.”
 • 1. kultura 2012. augusztus 03. 21:18
  „Örülök neki ,remélem így kevesebb kibelezett mosógép és hasonló lesz eldobálva Csorna határában.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cseh vendégek Kapuváron a Sás utcai fesztiválon

Cseh vendégeket várnak a jövő hétvégi kapuvári Sás utcai fesztiválra. Tovább olvasom