Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Étkeztetés: a hivatal nem mérlegelhet

˝Kérdezném a tisztelt barbacsi illetékeseket, mi alapján döntenek a nyári ingyenes étkeztetés jogosultságáról?˝ - írja olvasónk.


– Az ingyenes étkeztetésnél az önkormányzatnak nincs joga mérlegelni. Törvény írja le, kik felelnek meg az előírásoknak, kiknek jár a lehetőség, kiknek nem. A panaszos forduljon a polgármesteri hivatal ügyintézőjéhez és ő az adatok alapján tájékoztatja az érdeklődőt. Ami meg az állítólagos megjegyzést illeti: nem hiszem, hogy bármelyik munkatársam is ilyet mondott volna, hiszen tisztában vannak vele, hogy miként fogalmaznak a jogszabályok – mondta el Giczi András, Barbacs polgármestere.

Olvasói kérdés

˝Kérdezném a tisztelt barbacsi illetékeseket, mi alapján döntenek a nyári ingyenes étkeztetés jogosultságáról? Akinek nem a helyi intézményekbe járnak a gyerekei, ő is megkapja, akik egy gyereket nevelnek, ők is megkapják. Kérdem én, miért nem lehet ezt igazságosan elbírálni? Tavaly azt a választ kaptam, nekünk nem jár, mert új házunk van, nekünk jól megy. Ki lát bele a pénztárcánkba? Egy nem jogosult˝

Leadképünk illusztráció.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közösségi pénz és kistérségi taxi

A Kapuvár–beledi és a Sopron–fertődi kistérség vállalkozói és döntéshozói ausztriai… Tovább olvasom