Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 3°C Még több cikk.

Pazar körülmények várják a Leier City Center látogatóit - fotók

Másfél éven belül a volt Frigyes-laktanya utolsó, immáron hatodik műemléképületének felújításával is végez a Leier csoport ingatlan üzletága. Ennek köszönhetően a Leier City Center Győr egyik kiemelkedő gyöngyszemévé vált. (x)
A három hektáron elterülő és a korábbi évtizedekben rendkívül hányattatott sorsú területet a cégcsoport nyolc évvel ezelőtt vásárolta meg.

A XIX. században épült, historizáló stílusú épült épületegyüttest lépésről lépésre, az örökségvédelmi szakemberekkel szorosan együttműködve újították fel, melynek köszönhetően az egykori kaszárnyaépületek az eredetinél is pompásabb kivitelezésben keltek új életre.

A puszta szerkezet, a tetők és a falak azonban bármilyen impozánsak is, önmagukban csupán holt anyagot jelentenek. A dinamikusan fejlődő megyeszékhelyen olyan funkciókat kellett találni, amelyek élettel töltik meg az összesen több mint 20 ezer négyzetméter hasznos alapterületű létesítménykomplexumot.

A beruházónak ez maradéktalanul sikerült. Jelenleg már több mint félezren dolgoznak itt, és mintegy százan laknak a műemlék épületekben kialakított lakásokban.


Pazar körülmények várják a Leier City Center látogatóit - fotók


A sikeres hasznosításban az elegáns megjelenésen túl azonban az is szerepet játszik, hogy a Leier-csoport a bérleményeket a legmagasabb, "A" kategóriás minőségben adja át a bérlőknek, amelyhez hasonló színvonalú szolgáltatásokat is biztosít.

Ebbe a kínálati "csomagba" sok más mellett beletartozik a 24 órás recepció-és biztonsági szolgálat, az állandó gondnoki jelenlét, valamint a zöldfelületeket külön kertépítő cég általi folyamatos gondozása is. A területen 161 férőhelyes mélygarázs is épült, jövő tavasszal pedig átadják a második, további 133 autó befogadására alkalmas garázst is, amely szintén tovább emeli a komplexum komfortfokozatát.

A Leier City Center Győr legfrekventáltabb részén terül el: a helyközi autóbusz-pályaudvar és a vasúti pályaudvar közvetlen közelében, a belvárostól néhány perces sétára. Korlátozott számban még várnak olyan bérlőket, akik számára fontos a valóban magas szintű szolgáltatás, az igényesen kialakított környezet és a jól megközelíthető, központi elhelyezkedés is.

A Hunyadi utcai, egykori legénységi épületből kialakított irodaházban, az irodahelyiségek mellett, egy 60 négyzetméteres üzlethelyiség vár megfelelő bérlőre, mely adottságai alapján elsősorban ügyfélszolgálati tevékenységre lehet a legalkalmasabb.

Egy másik épületbe – ahol irodák és lakások is találhatók egyaránt – elsősorban fitness, wellness, rekreáció tevékenységi körrel rendelkező fővállalkozót várnak. Ausztriában már rendkívül jól működik az a modell, miszerint a dolgozók és a közelben élők számára az egészség megőrzési, fittness és szépészeti szolgáltatások (mint például az office jóga vagy a masszázs) közvetlenül elérhetővé válnak, így igényes környezetben, minden megtalálható kényelmes sétatávolságon belül.

A Leier City Centerben a fentieken túl 43 teljesen berendezett és felszerelt lakást alakítottak ki, melyek mérete a garzontól, a 140 négyzetméteresig terjed. Ezek legfőbb célközönségét elsősorban olyan külföldi és magyar üzletemberek jelentik, akik Győrben vagy Győr környékén tartózkodnak huzamosabb ideig, és a hotelszoba helyett inkább egy minden igényt kielégítő saját "otthont" szeretnének.

A bérlakások projektfeladatokra kirendelt munkatársaknak, egyedülállóknak és többtagú családoknak is megoldást kínálnak.
Fontos megjegyezni, hogy a Leier City Centerben két nagyobb és két kisebb konferenciaterem is kialakításra került, melyek céges rendezvények kiváló helyszínéül szolgálhatnak.

Az irodaház aulájában működő kávézó-bisztró pedig nem csak a bérlők számára áll rendelkezésre, hanem bárki számára reprezentatív helyszínt kínál üzleti vagy személyes találkozók, megbeszélések lebonyolítására.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erotika kiállítás és vásár Bécsben

Erotika kiállítás és vásár nyílik november 22-24-ig Bécsben. Tovább olvasom