Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Újjáalakult a helyi MDF

Luksa Attila vezetésével újjáalakult a Magyar Demokrata Fórum (MDF) mosonmagyaróvári szervezete.
Mosonmagyaróvár

A helyi szervezet elnöke, Luksa Attila által kiadott sajtóközlemény szerint a párt mosonmagyaróvári tagjait áthatja annak felelőssége, hogy a konzervatív politikát Magyarországon egyedül az MDF képviseli. Ezért mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a következő országgyűlési és az azt követő önkormányzati választásokon az MDF sikert érjen el.

A mosonmagyaróvári magyar demokraták a fenti cél érdekében kiállnak az MDF egysége mellett, ezért támogatják a párt demokratikus többséggel meghozott döntéseit és vezetőit. Minden erőfeszítésük arra irányul, hogy az MDF jelöltállítási folyamata és választási kampánya sikert érjen el, s ezt szolgálja szoros együttműködésünk a párt vezető testületeivel – áll a közleményben.

Olvasóink írták

 • 3. civac 2009. szeptember 11. 04:34
  „ez a humor oldal?
  mdf és a konzervatív politika - bár Magyarországon a pozíciótartásnak és a hazudozásnak nagy tradíciója van, így akár konzervatív is lehet”
 • 2. Deir_Yassin 2009. szeptember 08. 21:41
  „Konzervatív politika, Bokros Lajossal és a Political Capitallal. Van olyan hülye aki ezt elhiszi? A Jobbik jelenleg aki a legközelebb álll hozzá meg egy két fideszes képvielő nem az MDF! Vicc”
 • 1. mlac 2009. szeptember 08. 20:45
  „Na!
  Ezt nem gondoltam, hogy Attila barátomnak csak ennyi esze van!
  Azt hittem tudom hová tartozik, csak azért nem lépett ki, mert kitartóan várta a csodát, hogy az MDF visszatér az eredeti értékrendjéhez, de nem ez történt!!!
  Mi változott meg benned barátom?!
  Féreismertelek???
  Remélem nem!
  Attól még barátok maradunk, csak kérlek ezek után ne beszélj nekem a jobboldali konzervatív eszmékről!
  "Egy volt MDF-es!"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jessica rotarys cserediákként ismerkedik a magyaros vendégszeretettel

Magyarul tanul az amerikai rotarys cserediák, Jessica Pulsipher, aki a befogadó mosonmagyaróvári Bolyai-iskolában már az első héten barátokat szerzett. Tovább olvasom