Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Születésnapra speciális ágy

Egy speciális ágy segít néhány napja az agysorvadásban szenvedő mosonmagyaróvári Kövér Attilának és családjának. Közelgő születésnapja előtt kapta az ajándékot a Családsegítő Központ által megkeresett helyi vállalkozóktól.
Különleges ágy: Attilának és családjának nagy segítség.
A nagyszülei nevelte, súlyos beteg, tolószékhez kötött fiatalember már kinőtte azt az ágyát, melyet délutánonként használ. Gondozó nagymamája, Kövér Imréné, aki már maga is átesett egy agyvérzésen, megkereste a Családsegítő Központot, segítséget kérve.
A Lions Club Szolgálunk Alapítványa huszonötezer forintot ajánlott fel a családnak, s az elkészítéshez szükséges további hatezer forintot egy helyi vállalkozótól kapták.

Karácsonyig sajnos nem lett kész a speciális ágy, ám a napokban használatba vehette Attila. Még egy pelenkatartót is beépített az élelmes elkészítő. Fürdetés után nagy szüksége van erre is, s a régi ágyról már a keze is lelógott.

A család ezúton is köszöni a nevük elhallgatását kérő vállalkozóknak és a Családsegítő Központnak a segítséget. A tolószékhez kötött fiatalember gondjai azonban csak részben oldódtak meg: már műanyag kádjuk is kicsinek bizonyul.

A mozgássérültek egyesületétől és a Máltai Szeretetszolgálattól is kértek segítséget, ám egyelőre még nem volt raktáron ilyen felszerelés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezentúl évente egy Pro Urbe-díj

A mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete legutóbbi ülésén szavazott a Pro Urbe kitüntető… Tovább olvasom