Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 1°C | 7°C Még több cikk.

Sziszi a lányokat szereti?

Miközben a ValóVillában napról napra egyre többen lesznek, a már bent lakók eddigi életének minden apró részletéről tudomást szerezhettünk. Így a mosonmagyaróvári Fekete Szilvia sem kerülhette el a szenzációgyanús „leleplezéseket”.
Sziszi a neten: A kép az övé, de kit rejt a szöveg?
Ezúttal arról szólnak a híradások, hogy a fiatal lány saját neméhez vonzódik. Néhány napja szinte a fél országot az foglalkoztatja, hogy Sziszi valóban leszbikus-e. A történet kezdete egészen vasárnapig nyúlik vissza, amikor is a Lajta-parti lány kismocsok fedőnevű „élettársával" beszélgetve szóba került a szex is. Kismocsok megkérdezte a „vörös démont", hogy volt-e már lánnyal szexuális kapcsolata, de ő nem válaszolt. Kismocsok nem hagyta annyiban a dolgot és újra rákérdezett. Válasz helyett azt kérte a lánytól, hogy igen helyett szorítsa meg a kezét, ami aztán meg is történt. A nézőknek ezután kétségük sem maradt afelől, hogy Sziszi a lányokat szereti és a beköltözés előtt tett kijelentése – miszerint már egy éve nem engedett fiút az ágyába – úgy is értelmezhető, hogy inkább a gyengébb nemhez vonzódik.

Lina: pécsi egyetemista

A fenti állításokat támasztja alá az a bemutatkozó oldal is, amire az egyik internetes társkeresőn bukkantunk és amiről már az országos bulvársajtó is beszámolt. Az oldalra klikkelve Sziszi fotója rajzolódik ki a képernyőn, ami önmagában még nem is lenne meglepő, ám a hirdetés szövege már sokkal érdekesebb. Lina néven egy 23 éves pécsi egyetemista lányként mutatkozik be a hirdető, aki 35 év alatti lányokkal ismerkedne és „egy érzéki, édes, forró bi kalandot szeretne, ha lehet, hosszú távra". „Álmai női jelöltje kötetlenül ismerkedne, 17 és 35 év közötti, magassága 150 és 180 centiméter, súlya pedig 45 és 70 kilogramm közé esik, testalkata közömbös, lakhelye pedig Baranya megye legyen" – áll az elmúlt év szeptember 3-án regisztrált hirdetés szövegében.

Bárki feladhatta

Mindezeket látva bárki számára egyértelművé válhat, hogy a fiatal lány tényleg a saját neméhez vonzódik. Lapunk azonban utánajárt a témának és kiderítettük, hogy a hirdetésben szereplő fotó már augusztus óta bárki számára elérhető és letölthető a világhálón. Szilvia ugyanis ezzel a fotóval nevezett be a Miss Cyberspace internetes szépségversenyre. Így ezzel a fényképpel bárki adhatott fel hirdetést az érintett társkereső oldalon.

Trükkös játék?

Szilvia szülei elképzelhetetlennek tartják, hogy lányuk adta volna fel ezt a hirdetést, és azt sem hiszik, hogy saját neméhez vonzódna. Szabó Sándor, Sziszi menedzsere és szponzora szerint ez egy trükkös játék és csak egy újabb szenzációt akarnak csinálni belőle. Mint a fiatalember mondja, sok mindenről beszélgettek négyszemközt és a lány legféltettebb titkait is megosztotta vele, ám arra, hogy leszbikus hajlamai lennének, még csak utalást sem tett és nem is vett észre rajta ilyesmit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repedések a halálgyár csövein

A pozsonyi vegyi gyár lehetséges magyar áldozatainak ügyében a Kisalföld írásai nyomán jelenleg is… Tovább olvasom