Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Szilvia beköltözik?

Nagy esély van rá, hogy a szerdán  induló ValóVilág második részében mosonmagyaróvári lehet az egyik villalakó. A beszavazásra váró fiatal lány nem tartja elképzelhetetlennek, hogy összejöjjön valakivel a villában.
Fekete Szilvia ValóVilág: Fekete Szilvia kalandvágyból jelentkezett a játékra.
Néhány napja fejeződött be az első magyar saját gyártású reality show az RTL Klubon, máris indul a második ValóVilág-sorozat. A nézők már kedden megismerkedhetnek azokkal a jelöltekkel, akik közül a második ValóVilág-show szereplői kikerülnek, holnap indul az első beszavazás, január 4-én pedig négyen beköltöznek a villába. Az első részhez hasonlóan ezután folyamatosan, rendszeresen jönnek majd az új lakók.
A mosonmagyaróvári Fekete Szilvia is azon 30 játékos között van, akik közül a nézők döntik el, hogy kik költözzenek be a villába. A fiatal lánytól nem áll távol a szereplés, augusztusban a Fertő tó szépévé választották, néhány hete pedig Budapesten nyert egy szépségversenyt. Szilvia, mint mondja, nem kizárólag a nyeremény miatt jelentkezett a játékra, sokkal inkább azért, mert szeret társaságban lenni és szereti az összetartást.

Megbántani és megalázni

– Az elejétől a végéig figyelemmel kísértem mindkét csatorna valóságshow-ját és úgy gondoltam, én is szívesen kipróbálnám magam egy effajta műsorban. Három héttel ezelőtt jelentkeztem telefonon az RTL Klub felhívására és alig öt nap elteltével már jelezték, hogy menjek a válogatásra. Tudatosan nem öltöztem ki és nem sminkeltem magam, mivel azt akartam, hogy ne a nőt lássák bennem, hanem azt, aki valójában vagyok. A kérdezők célja az volt, hogy minél jobban megbántsák és megalázzák a jelentkezőket, hiszen így tudják kihozni az igazi énjüket. Amikor bementem a terembe, éppen két fiú vetkőzött alsónadrágra és nálam is ezt próbálták elérni. Ezt azzal a kérdéssel vezették be, hogy mutassam meg, miként fogok zuhanyozni a villában. Végül is sikerült egy frappáns válasszal kivágnom magam és nem vetkőztem le előttük. Ezután egy pszichológus hölgy tett fel kérdéseket a szexuális szokásaimról és a partnerkapcsolataimról. A válogatás végén csak annyit mondtak, hogy majd értesítenek.
– Néhány nap múlva aztán újra hívtak egy válogatásra. Itt már öt ember bombázott bennünket a kérdéseivel és többen voltak, akik sírva jöttek ki a teremből. A jelöltek nem beszélgethettek egymással és biztonsági őr kísérte ki az épületből azt, aki végzett. Megpróbáltak mélyen beletiporni a lelkivilágunkba, de úgy éreztem, hogy ezt nem szabad felvenni. Egyik feladatom például az volt, hogy amilyen durván csak tudom, küldjem el az operatőrt. Úgy éreztem, ezúttal is meg tudtam felelni a kihívásnak és jól jöttem ki a különböző szituációkból. Egyébként amint véget ért a válogatás, rendkívül barátságos lett az addig rideg stáb.
– A ValóVilág utolsó adásnapján aztán – éppen a finálét néztem – ismét hívtak, hogy bekerültem a közé a 30 játékos közé, akikből a nézők szavazzák be a villalakókat. Az elmúlt napokban elkészítették a bemutatkozó filmemet és a főcímfilmemet, fotózáson vettem részt, valamint aláírtam a játékra vonatkozó szerződést, amit azonban egyelőre még nem adtak oda.

Kisebb változtatások

Árpa Attila, a műsor producere a Kisalföldnek elmondta:
– Felhívásunkra közel hatezren jelentkeztek, ami duplája az előzőnek. Az első válogatáson fő szempont volt, hogy mennyire tud természetesen viselkedni a kamerák előtt és mennyire kommunikatív a jelölt. A második körben már mélyebben vizsgáltuk a bent maradtak személyiségét. A szereplőválogatásnál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a villalakók ne is hasonlítsanak az előzőkhöz, hiszen nem szeretnénk megismételni ugyanazt. Próbáltunk érdekes, de mégis új személyiségeket összeválogatni. Kisebb változtatásokat hajtottunk végre a házon és a játékszabályokon is, ám ez egyelőre maradjon titok, mint ahogy az is, mikor ér véget a műsor. A második rész valamivel nyitottabb lesz az elsőnél. A játékosok kaphatnak személyes tárgyakat a külvilágból és a külső feladatokba is jobban bevonjuk a nézőket. A nyeremény is változik. A 12 millió forint és a két luxusutazás mellé egy Audi A3-as autót és egy Budapest környéki családi házat kap majd az utoljára bent maradt lakó.
„ Nem jelent kiesést az életemben, ha bekerülök a villába, hiszen Ausztriában dolgozom diszkótáncosként és nem köt szerződés. Sőt, a munkahelyemen drukkolnak nekem és ha vége a játéknak, visszavárnak. Jelenleg barátom sincs, így bármi előfordulhat a villában. Azt nem ígérem, hogy bent is fog kibontakozni, de elkezdődhet valami, hiszen ott lesz rá alkalom, hogy alaposan megismerjek valakit."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyi szerzők változatos témákkal

Nyolcvannyolc oldalon változatos témákkal jelent meg a Moson Megyei Műhely (MMM) legújabb száma. Tovább olvasom