Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Kiváló pedagógusokat díjaztak, búcsúztattak

Mosonmagyaróvár - Kiváló pedagógusokat köszöntöttek és díjaztak, valamint nyugdíjba készülőket búcsúztattak pénteken Mosonmagyaróváron.

A gazdasági fejlődésnek köszönhetően folyamatosan nő a város lakossága, ez nem csak a betelepülések, hanem a nagyobb gyermekvállalási kedvnek az eredménye, így hosszú távon biztosított a mosonmagyaróvári pedagógusok munkahelye - hangoztatta pedagógusok napi köszöntő beszédében Szabó Miklós polgármester, aki búcsúztatta a nyugdíjba készülő pedagógusokat és díjazta a város kiváló oktatóit.

Galéria!

Így Rohrwild Tamásné, a Vackor óvoda óvónője Mosonmagyaróvár Kiváló Óvónője kitüntetést vehetett át, a Mosonmagyaróvár Kiváló Tanítója díjat Ballainé Kovalszky Évának, a Haller iskola tanítójának adományozták. Bérciné Iváncsics Etelkát, az Ujhelyi iskola tanárát Mosonmagyaróvár Kiváló Tanára címmel tüntették ki, Mosonmagyaróvár Kiváló Középiskolai Tanára Varga György Csabáné, a Bolyai iskola tanára lett. Megköszönték továbbá a nyugdíjba vonuló Gallainé Vincze Borbála, a Haller-iskola pedagógusa, dr. Kajdi Ferencné, a nevelési Tanácsadó pedagógusa és Kiss Veronika Krisztina, az Ujhelyi iskola tanára munkásságát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben a sorozatbetörők

Mosonmagyaróvár - Elfogta a rendőrség azt a két huszonéves fiatalembert, akik alig két hónap alatt… Tovább olvasom