Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Interneten tette közzé az ingatlanos fotóit

Rajka - A Kisalföld a közelmúltban számolt be arról hogy az egyik szélsőséges politikai nézeteket valló internetes portálon jelent meg egy Rajkán élő szlovák ingatlanforgalmazó fotója, házának és autójának képe.
A férfi személyes fenyegetést ugyan nem kapott senkitől, de az megrémisztette, hogy a fotója és adatai felkerültek a honlapra, ezért bejelentést tett a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon. A rendőrség jogosulatlan adatkezelés vétségnek gyanújával indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrök rövid idő alatt eljutottak egy rajkai fiatalemberhez, aki alaposan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A férfi elismerte tettét, teljes körű, feltáró jellegű vallomást tett. Elmondta: saját mobiltelefonjával készítette a képeket, amit aztán a mobilon keresztül küldött el az internetes oldalnak. Állítása szerint mindezt azért tette, mert az útelzáró demonstráció során a szlovák férfi a tüntetőkre nézve sértően viselkedett.

Olvasóink írták

 • 14. VJack 2008. december 07. 02:22
  „Az a fiatalember a saját nevében küldte a cikket a kurucra, úgyhogy nem kellett hozzá sok ész a rendőrség részéről, hogy megtalálja. A sértő viselkedés meg konkrétan leköpés volt. A rendőrség meg jó lenne, ha abbahagyná a kettős mércét, és nem csak a kuruc.info-t vizsgálgatná, hanem az olyan oldalakat is, ahol Gyurcsány-ellenes tüntetők személyiségi jogait sértik. Vagy az nem gond? Attól még érdekesebb a dolog, hogy az oldal szerkesztője esélyes, hogy a BRFK állományába tartozik. Aki meg Gyurcsányt elítéli és a távozását követeli, véleményem szerint magasabb erkölcsi síkon áll, mint aki védi.”
 • 13. pancser 2008. december 02. 16:21
  „11-nek! Tót atyafiak a regény címe helyesen. Mikszáthnál semmilyen lekezelő modor nem lelhető fel. Kedves "larong" tessék a nagy mesélőt követni gondolatilag és szeretni fogja a szomszéd nemzetet. Ismétlem, bárkinek a képét beleegyezése nélkül közszemlére tenni engedély nélkül, az büntetendő, mert személyiségi jogot sért!”
 • 12. agihk 2008. december 02. 12:53
  „írja már meg valaki konkrétan ki volt az...csak kiváncsiságból érdekelne.”
 • 11. larong 2008. december 02. 08:56
  „No kis pancserkám, akkor légy szíves kezd ki pld. Mikszáth Kálmánt is, hiszen hogy a fenébe merte megírni a Tóth Atyafiak regényét? Vagy az összes olyan írónkat, költőnket, akik ezt a kifejezést használták?

  Milyen tettért büntetnek, kis butuskám? A tótért? Mondok én még totyeszt is, ha kívánod...
  Nekem sincs bajom egyébként a szlovákokkal. Csak maradjanak nyugton, örüljenek, mit adott nekik ez a bolond Európa... Dehát ezt neked, pancser - nem érdemes magyarázni. Az internacionalista gőgöd nem engedi meg hogy megértsd.”
 • 10. pancser 2008. december 01. 16:45
  „No megjelent az okos "larong", aki tanár létére tótózik. Azt azért tudni kéne, hogy mindenkinek vannak személyiségi jogai, a szlováknak is. Ezért a tettért büntetnek, ha "larongot" tennék közszemlére, milyen patáliát csapna? Szerencsére "Larongland" nem lesz, aholl megvizsgálnák ki a tót ki nem. az úrnál sincs ám minden rendben névileg, nem éppen magyaros nevet visel. Ez utóbbi mondat a lekicsinylő értelemben használt "tót" kifejezés miatt született, különben sem névvel, sem nemzetiséggel semmi bajom.”
 • 9. Elmo 2008. december 01. 14:29
  „Hát persze agihk,nincs semmi baj!:)”
 • 8. larong 2008. december 01. 13:34
  „Az még véletlenül sem jutott senki eszébe, hogy ez a tót hazudott? Arra még senki sem gondolt, hogy előbb-utóbb - különösen, ha majd beszállnak a falu költségvetésébe - diktálni, irányítani fognak?
  Ezt a tóto fizikailag senki nem fenyegette, nem bántotta. De ő mégis megszedi magát - miközben a Rajkára vissza-szándékozók egyre többet fizethetnek.
  Nem vagyok az előző polgármester feltétlen híve - de ilyesmi az ő irányítása alatt nem történt volna meg.
  Ehhez egy Bazsó kellett - meg egy pénzéhes testület.
  "baba néni" - Úristen!”
 • 7. agihk 2008. december 01. 08:40
  „elmo, te honnan tudod, ki ő? lehet hogy pont az igazságszolgáltatásban dolgozik.”
 • 6. Elmo 2008. december 01. 00:00
  „De te sajnos nem mondhatsz senki felett itéletet,mert senki vagy.....:)”
 • 5. pancser 2008. november 30. 17:13
  „Menyus, a neved sem csiszta magyar. Tudod mikor lehet csak úgy bárkit fényképezgetni és nyilvánosan közzétenni. Kemény vasban 3 év, az én ítéletem.”
 • 4. egy_rajkai_lakos 2008. november 30. 12:07
  „menyus:
  Senki sem ajnározza őket.
  Nem minden szlovák gyűlöli a magyarokat, ne általánosíts!

  Akik itt vettek ingatlant, nyugodtan akarnak élni, békében a magyarokkal.
  Majd ha az itteni szlovákok elkezdik utálni a magyarokat, akkor lehet majd lázadni, mert az ne tegyék itt, ahova költöztek! Az ilyen felfogású emberek miatt történik az, ami történik!

  Ha ők ideköltöznek, akkor miért is leszünk mi "tótok"?
  Kíváncsi lennék, hány "igazi" magyar lakik a településen, és hány a világháború után ideköltöztetett család? (svábok, horvátok stb).

  Szinte éreztem, hogy a kuruc.info erre is úgy reagál, ahogy az összes többi hasonló cikkre!
  Gondolom a cikket is ők írták, és nem V.Z.!

  Részemről lezártnak tekintem az ügyet, és remélem, hogy alábbhagy Rajkán ez a szlovák ellenesség, ami leginkább az említett ingatlanos ellen irányult (bosszúnak és lejáratásnak tartom ezt az egészet)!”
 • 3. jocosopron 2008. november 30. 07:07
  „menyus: az igazi neved alapján Te sem vagy egy "tiszta" magyar”
 • 2. menyus 2008. november 29. 21:15
  „A cikkre csak annyit ,hogy -moderálva- a szlovákok.menjenek vissza pozsonyba meg ahonnan jöttek.magyarok vagyunk nem tótok.mi kimegyünk gyülölnek bennünket őket meg ajnározzák itt.”
 • 1. egy_rajkai_lakos 2008. november 29. 17:51
  „Üdv!

  Hát nem tudom, én fenyegetésnek tartanám, ha 5 fekete autó megállna a házam előtt. És 20 ember elhelyezne egy koszorút és egy mécsest a szomszédom előtt! Amit szerintem nekem szántak volna!

  Nem hinném, hogy mobiltelefonon küldte el az adatokat, mert egy cikket is írt mellé!

  Kíváncsi vagyok, hogy a kuruc.info-ra milyen cikket fog küldeni az illető úriember.

  Remélem ezzel le fog csengeni ez a rajkai mizéria!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hét százalékkal lesz kevesebb a távhőszámla

Mosonmagyaróvár - Az országban egyedülálló módon a jövő évtől nem drágul, hanem csökken a távfűtés… Tovább olvasom