Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

hegyeshalom.kisalfold.hu

Hegyeshalom - Dinamikusan fejlődik a kisalfold.hu honlapon a hegyeshalmi kluboldal. A lelkes klubvezető, Fekete Tamás kiváló információs forrásnak tartja, bővítésére, a fórum elindítására, a klubtagok folyamatos toborzására is gondol.

– Tele vagyunk ötletekkel, örülünk, hogy kiválóan fejlődik a kluboldal – magyarázza Fekete Tamás. A hegyeshalmi születésű, a MÁV-nál kocsivizsgálóként tevékenykedő férfi a határ menti falu civil életének egyik meghatározó alakja, aki az önkormányzati feladatoktól sem zárkózik el.

Fekete Tamás a Hegyeshalmi Vasutas Sporthorgász Egyesület elnökeként, a helyi polgárőrség alelnökeként, a Vöröskereszt titkáraként, községi rendezvényi tanácsnokként, önkormányzati képviselőként azonnal „ráharapott" kérésünkre, hogy elvállalja a helyi klub vezetését is.
Az elsők között regisztrált a ma közel harminc tagot számláló hegyeshalmi klubba. Az ismerősökhöz, a helyi civil szervezetekhez eljuttatott egy felhívást az oldal lehetőségeiről. Azóta már jó néhány egyesület csatlakozott és kihasználva a felületet, népszerűsítik programjaikat. Többek közt találhatunk még itt régi, megfakult képeket a település nevesebb épületeiről, videót egy Stettni-tavi halfogásról.

Aktív hegyeshalmiak: Fekete Tamás és Tóth Gyula a klubhálózat mellett a falu honlapjába is életet lehelnének. Fotó: Mészely Réka
Aktív hegyeshalmiak: Fekete Tamás és Tóth Gyula a klubhálózat mellett a falu honlapjába is életet lehelnének. Fotó: Mészely Réka


– Reggel öt óra óta talpon vagyok, de belefér a programomba a klub működtetése. Fontos, hogy az érdeklődők minél több forrásból értesüljenek a különféle rendezvényekről – hangsúlyozza Tamás, akit többen is támogatnak szervezőmunkájában. Ott van például Tóth Gyula, a polgárőr-egyesület elnöke, aki az egyik nem titkolt szándékukat is megosztja velünk: a klub mellett a falu hivatalos honlapjába is életet szeretnének lehelni. Az aktuális programokat, közérdekű információkat a világháló által is elérhetővé szeretnék tenni a helyiek számára. Persze nem csak a hegyeshalmiak „látogatására" számítanak. Bíznak benne, hogy a Kisalföld kluboldala által az egész megyében – sőt, az országban is – is népszerűsíteni tudják rendezvényeiket. Olvashatunk a június 14-i környezetvédelmi napról, de megtaláljuk azon felhívást is, melyben a civil szervezeteket olyan programok megrendezésére buzdítják, amelyek  bevételét a község szebbé tételére fordítanák. A természetbarátok a zempléni kirándulásra toboroznak érdeklődőket.
A klubhálózatra több fórumon (a helyi televíziók, honlapok által) is felhívják a figyelmet. Remélik, többen kapnak kedvet hozzá és képeket, információkat töltenek fel rá. A későbbiekben majd megtaláljuk itt a július 12-i falunap programját is, de a szeptember 27-i Stettni-tavi Bikini-koncert sem maradhat ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még jó ideig nem kaszinózunk az Euro Vegasban

Bezenye - Nyár végi építési engedéllyel októberben indulhat Euro Vegas első üteme. Közvetlenül… Tovább olvasom