Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Elindult a Garden Team

Mosonmagyaróvár - Idén februárban hat fővel alakult meg a mosonmagyaróvári fiatalokat egyesíteni kívánó Garden Team. A baráti társaság mára több mint harminc emberrel bővült.

Célkitűzésük egyszerű: igényes és szórakoztató programok keretében összefogni a város és környéke huszonéveseit.

Egy helyi ifjúsági klub hiányát betölteni kívánó társaság eddigi történetének képzeletbeli fehér lapján már bőven találhatunk feljegyzéseket, s a különböző jövőbeni tervek alapján ez bővülni látszik. Többek között a Garden Team segíti a Mosoni Polgári Kört az augusztus végi Nyárbúcsúztató lebonyolításában. A fesztiválon a társaság szervezi az első paintballkupát, valamint gyerekprogramokat bonyolítanak le. Rendszeresen részt vesznek különböző rendezvényeken, zenés programokon és sporteseményeken, mint például főzőversenyeken és evezéseken. Ősszel terveznek egy müncheni kiruccanást és egy kolbásztöltő versenyen való részvételt Békéscsabán.

A szervezettség a csapaton belül is megmutatkozik. Külön van egy programszervező, egy pénzügyekkel foglalkozó és egy tíztagú vezérkari rész, mely hetente ül össze megbeszélni a jövőbeni teendőket.

Szponzorok már vannak, de a társaság vezetői folyamatosan keresik a kapcsolatot különböző cégekkel támogatás reményében.

˝Nálunk mindenki megtalálja a helyét˝ – mondja a Garden Team hivatalos szóvivője, Galgóczi Péter. A csapat jelenlegi létszáma nemcsak mosonmagyaróvári fiatalokból áll, vannak tagok a környező településekről, sőt, Győrből is. A saját honlap mellett jelenleg csak az ismerősök körében tudják reklámozni a társaságot, az ˝ugródeszkát˝ a Nyárbúcsúztató Fesztiváltól remélik, ahol egy külön Garden Team-sátor várja az érdeklődőket és a csatlakozni kívánókat.

A Garden Team nemcsak egy ifjúsági klub hiányát szeretné betölteni, hanem a város kissé egyoldalú szórakozási lehetőségeit kibővíteni, ami nem csupán egy éjszakai bulizásból, hanem akár egy egész napos, szabadban eltöltött, változatos programból áll. Az érdeklődők a www.gardenteam.uw.hu oldalon tudhatnak meg többet a csapatról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elterelték a figyelmét

Lébény - Figyelemeltereléssel loptak meg ismeretlen elkövetők egy szerb állampolgárt az M1-es… Tovább olvasom