Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Elhajtottak volna

Mosonmagyaróvár - Az elmúlt napokban többen is megpróbáltak – végül sikertelenül – elmenekülni a rendőri igazoltatás elől Mosonmagyaróváron és környékén.

Rövidebb üldözést követően sikerült elfogniuk a rendőröknek azt a fiatalembert, aki megpróbált kibújni az ellenőrzés alól a minap éjszaka Mosonmagyaróváron. A Malomszer utcán akartak igazoltatni a járőrök egy személyautót, ám a kocsi vezetője a rendőröket látva lassított, majd amikor közel ért hozzájuk, hirtelen gázt adott és elhajtott. A járőrök több autóval is utánaeredtek, majd a Halászi úti lakótelepen tudták megállítani. Kiderült, hogy a kocsit vezető 21 éves fiatalember erős alkoholos befolyásoltság alatt állt, ezért vérvételre előállították. A sofőr véralkoholszintje meghaladta a szabálysértési kategóriát, ezért büntetőeljárást indítottak ellene ittas vezetés miatt. Ezenfelül egy sor szabálysértés miatt is felelnie kell a fiatalembernek. A fiatalember otthonról „elcsente" az autót édesapja tudta nélkül.

Hiába hajtott el motorjával a rendőrök elől csütörtökön egy dunakiliti fiatalember is. A faluban a Rév utcában akart megállítani a motoros rendőr egy sisak nélkül közlekedő motorost. A fiatalember azonban fékezés helyett gázt adott és elmenekült, azonban gyorsan sikerült azonosítaniuk, hogy ki vezette a motort. A fiatalember rendszám és műszaki vizsga, valamint jogosítvány nélkül motorozott, ráadásul bukósisak sem volt rajta.

Méhes Ákos

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenötből egy szélkerék már működik

Mecsér - A megújuló energiaforrásoknak a jelenlegi öt százalékról 2020-ig 20 százalékra kell bővülniük, ami jelentős kihívást jelent az országnak. Ahhoz, hogy ne legyünk a globális környezetszennyezés áldozatai, csökkenteni kell a szén-dioxid-kibocsátást, és az olyan megújuló energiaforrások felhasználását kell növelni, mint a biomassza, bioüzemanyag vagy a nap- és szélenergia. Tovább olvasom