Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Belefulladt a kútba

Egy hatvannégy éves férfi holttestét emelték ki a mosonmagyaróvári tűzoltók Kimlén, egy Ady Endre utcai családi ház udvarán található kútból csütörtök este. A szerencsétlenül járt férfi vélhetően mosni készült, amikor véletlenül beleesett a kútba még a hét elején.

Szokatlan tragédia borzolta fel Kimlén az Ady Endre utcában lakók kedélyeit a minap. Az utcában lakó T. Pál holttestét csütörtökön emelték ki a tűzoltók a háza udvarán lévő kútból. A rendőrök idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak a helyszínen, így államigazgatási eljárás keretében vizsgálják a történteket.

A szerencsétlenül járt hatvannégy éves férfinek ugyan rokonai élnek a faluban, ám egyedül élt kis családi házában. Az utcában lakók megdöbbenve állnak a történtek előtt. Ottjártunkkor sokan még mindig nem értik, mi történhetett. Az utcabeliek mint mondják, jóravaló, tisztességes ember volt az áldozat. Soha senkihez nem volt egy rossz szava sem, mindenkinek előre köszönt.

A nyugdíjas férfit vasárnap látták utoljára ismerősei.
– Csütörtökön közvetlen szomszédjának tűnt fel, hogy régóta nincs mozgás a ház környékén – mondta el a Kisalföldnek az utcában élő idős asszony. – Ekkor szólt a szomszéd T. Pál egyik rokonának, hogy nézzék meg, mi történhetett, hiszen a kertkapu zárva volt, a televízió pedig bekapcsolva a szobában, a csengetésre, kiabálásra azonban nem jelentkezett. Ekkor bementek a lakásba, végigjárták az egész házat a pincétől a padlásig, de sehol sem találták. Ezután vették észre a papucsait az udvari kút mellett. Közelebb érve aztán meglátták a mozdulatlan testet is a kút mélyén – meséli a tragikus részleteket az asszony.

A szomszédok szerint a szerencsétlenül járt férfi vélhetően ruhát készült mosni, ezért hajolt a kút fölé. Eközben azonban a kútkáva eltörött és T. Pál tehetetlenül a mélybe zuhant. A tragédia után a férfi holtteste több napig a mélyben volt, mire felfedezték és a tűzoltók segítségével a felszínre hozták.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Focus: egy napra visszatérnek

Jubileumi fellépésre készül a Focus zenekar. Néhány év után újból összeállt a banda, hogy a… Tovább olvasom