Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Az ország nagycsaládosai kék szalaggal

A mosonmagyaróvári Életfa Egyesület szombaton a Wittmann parkban szervezi meg a Nagycsaládosok Országos Egyesülete találkozóját.
A rendezvény programjáról Lauer Katalin egyesületi elnököt kérdeztük.

"A Nagycsaládosok Országos Egyesülete őszi találkozójának hagyományosan minden évben más-más település ad otthont azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a résztvevők megismerjék az ország különböző területeit. Ebben az évben mi kaptuk azt a megtisztelő, de korántsem egyszerű feladatot, hogy megrendezzük ezt a programot.

A rendezvény fő helyszíne a Wittmann parkban lesz szombaton, ahol reggel 9 órától fogadjuk az ország közelebbi és távolabbi településeiről előzetesen bejelentkezett vendégeket.

Színpadi műsorok, különböző foglalkozások lesznek, de a nap folyamán az egész városban lehet majd találkozni kék karszalagos csoportokkal, illetve családokkal, akik a külső helyszíneken levő programokra igyekeznek vagy csak sétálnak, ismerkednek városunkkal" – tudatta Lauer Katalin.

Hogy ez valóban egy nagyszabású rendezvény, azt bizonyítja hogy egyebek mellett vendégeket várnak Kiskunfélegyházáról és Gyuláról, Nagykállóból, Szekszárdról, Budapestről és Pozsonyból is. A szervező egyesület elnöke még kiemelte: ezeken a találkozókon mindig lehetőség nyílik véradásra.

Ezúton is kérik azokat az önkénteseket, akiknek augusztus elsején valamilyen okból nem sikerült részt venniük a városi véradáson, látogassanak el a Gazdász Hotelbe, ahol délelőtt 10-től délután 3 óráig nyújthatják karjukat.

"Több programunkon csak az előzetesen bejelentkezett, karszalaggal rendelkező NOE-tagok vehetnek részt, de ha a helyi gyermekes családok szeretnének kézműveskedni, játszani a népi játékokkal vagy megnézni a délután két órakor kezdődő bábelőadást, akkor nyugodtan sétáljanak ki a parkba, szívesen látjuk őket is" – tette hozzá az Életfa Egyesület elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportbüféből loptak volna Hegyeshalomban - lebuktak

A férfi és élettársa az ablakon keresztül jutott be a hegyeshalmi büfébe. Az asszony unokaöccse… Tovább olvasom