Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

A vármegye elismert iparosai

Mosonmagyaróvár - Ötödször rendezte a hétvégén a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a Moson Vármegye Iparosa Díj átadó ünnepségét.

A ˝Moson vármegye˝ régió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó díjat az alapítók, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Duna Takarékszövetkezet és a Kisalföld napilapot, valamint a LajtaPress hetilapot is kiadó Lapcom kft. ezúttal is három kategóriában adták ki.

„Az év iparosa" elismerést ezúttal Bors László cipészmester vehette át Winkler Károlytól, az ipartestület elnökétől. „Az év szakembere" díjat Fülöp Nándor optometrista, látszerészmesternek adta át Németh Béla, a Lapcom kft. régióvezetője. „Az év szolgáltatója" elismerést pedig idén a Dzsungelország Kft. érdemelte ki. A díjat Illés Zoltán, a Duna Takarékszövetkezet elnöke adta át Lobitz Ákos cégvezetőnek.

Az ünnepségen köszöntötték az ebben az évben jubiláló iparosokat is.
Átadták az ipartestület által alapított tíz-, tizenöt, huszonöt, harminc- és negyvenéves jubileumi ezüst-, illetve aranygyűrűket. A tisztes ipart és a tisztes iparosokat köszöntő rendezvényen a díjátadót követően a Theatrum Ad Flexum Művészeti Társaság műsora szórakoztatta a közönséget.

Vármegye iparosai: Bors László cipészmester, Fülöp Nándor optomerista, látszerészmester és a Dzsungelország Kft. – Lobitz Ákos cégvezető – az idei díjazottak.
Vármegye iparosai: Bors László cipészmester, Fülöp Nándor optomerista, látszerészmester és a Dzsungelország Kft. – Lobitz Ákos cégvezető – az idei díjazottak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jubileumi hangverseny

Mosonmagyaróvár - Hatvanadik születésnapját ünnepelte a hét végén a Kühne Fúvószenekar a Flesch… Tovább olvasom