Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

A lébényi jegyző a hivatalvezető

Január elsejétől Mecsér levált a hat szigetközi település alkotta körjegyzőségről, és az év elejétől dr. Lascsikné dr. Bozi Sarolta lébényi jegyző látja el a faluban a körjegyzői feladatokat.
Az ügyfélfogadás a mecséri hivatalban nem változott. Hétfőtől csütörtökig 8 és 12 óra, valamint 13 és 16 óra között, pénteken 8-tól délig várják az ügyfeleket. A jegyzőt kedden és csütörtökön fél 8-tól fél 10-ig kereshetik Mecséren az érdeklődők.

Dr. Lascsikné dr. Bozi Sarolta elmondta: az új önkormányzati törvény tervezetének tükrében Lébény önállóan is tud hivatalt alkotni a lakosság létszáma alapján, Mecsérnek viszont csatlakoznia kell. Erről mindkét képviselő-testületnek az év végéig döntenie kell.

Csaplár Zoltán mecséri polgármester megerősítette: jelen konstrukció jól működik, közös a két település jegyzője, korábban pedig oktatási intézményük társult. A településvezető az átszervezést sikeresnek véli.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egerészölyv az év madara

Az egerészölyv lett 2012-ben az év madara a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület internetes szavazásán. Tovább olvasom