Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Válságban fontosabb a lélekápolás?

A külföldi olvasóinknak címzett új körkérdés témája a válság egyik hatása.
A téma apropója, hogy nálunk a válság miatt sokan olyan helyzetbe kerültek, hogy pszichológus segítségére szorulnak, s akik nem vesztették el állásukat, azok a stresszes hajtás terhe mellett küzdenek azért, hogy megtartsák. Általában egy emberre több ember munkáját terhelik, ami miatt különösen kell figyelni a lélekápolásra. A média is egyre több formában hívja fel a figyelmet arra, hogy manapság különösen fontos figyelnünk a lélekápolásra.


Külföldön is felhívják erre a figyelmet? Különösen most vagy általában is? Milyen módszerek ajánlottak? Mit tesznek lelki állapotuk karbantartásáért leginkább az emberek?
Például: kocogás, jóga, pszichológus, énépítő önismereti klubok, zenehallgatás, olvasás, kirándulás, imádkozás, meditálás, beszélgetés a barátokkal, torna, ezoterikus foglalkozások, jóslás, autogén tréning, masszázs vagy bármi más...

Könnyebb külföldön megtartani a lelki egyensúlyt, mint Magyarországon, ahol egyébként is jellemző a pesszimizmus, az örömtelenség, a bosszankodás, a panaszkodás? Mi lehet a titok?

Válaszaikat, tapasztalataikat a rimanyi.zita@kisalfold.hu címre küldhetik el.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Franciásan az időskorról

Győr. XX. évfolyamát különleges eseménnyel kezdte az 1990-ben létrehozott Alapellátási… Tovább olvasom