Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 27°C Még több cikk.

Keresztre feszítette a volt feleségét egy privigyei férfi

Privigye, Szlovákia - Különösen brutális módon állt bosszút volt feleségén egy 47 éves privigyei férfi. Ivan M. exnejét hétvégi házukba csalta, ahol egy elektromos sokkolóval elkábította, majd keresztre feszítette.
A szerencsétlen nőt hat órán át verte kalapáccsal és pálcával, 5 vibrátorral, és más egyéb szexuális segédeszközökkel, valamint egy fúrógépre erősített malterkeverővel megerőszakolta. Testét izzó piszkavassal égette. A hat órán át tartó, horrorfilmbe illő kínzás után azt írta a kerti lak falára: nem bocsátok meg.

A Privigyei Járásbíróság a férfit 13 évre rács mögé küldte, az ítélet azonban nem jogerős, mert Ivan M. azonnal fellebbezett. Ő úgy emlékszik a történtekre, hogy az inkriminált napon kocsmában volt, és mikor visszaért a hétvégi házhoz, akkor feleségét már a kereszten találta.

Az ügyészség szerint a férfi még tavaly, a börtönben eltervezte szörnyű tettét, amikor felesége 20 év házasság után elvált tőle.


Nagyobb térképre váltás

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. ateista 2008. szeptember 17. 12:40
  „Az Inkvízíció is ezt tette kíművelt papok és ínkvízítorok társaságába csak akkor még nem vólt elektromos fúró
  Higgyetek az úrba és az majd megbocsájt.
  Az elkövető is Hívő különben nem tudná az ISTENI kinzásokat”
 • 27. stu 2008. szeptember 15. 13:25
  „Jaaaj,ne haragudj Korrekt,nem vettem észre,hogy a hsz-nek csak a fele a tiéd.Akkor nem neked szánom azt a politikai megjegyzést,hanem hunenkoningnak.”
 • 26. stu 2008. szeptember 15. 13:17
  „Sajnos nem vagyok jártas,hogy milyen esetben milyen büntetések vannak,nem volt ilyen tapasztalatom.Én csak annyit tudok,hogy itt a börtön hotelnak felel meg.Az emberek luxus körülmények között vannak bent,és sokan be se kerülnek,mert nincs hely.Jó,mi?Tehát ha egy véreskezü gyilkost börtönbe zárnak király élete lesz.Viszont az biztos,hogy Mo-n és ezek szerint Szlovákiában hoznak efféle érthetetlen büntetéseket.Amit korábban írtam,azon voltam a legjobban elhülve eddig életemben,hogy egy embert,aki szétszabdalta a gyerekét hazaengednek a nemtom hány éves pszihológiai kezelés után,és a feleségnek meg a maradék gyereknek nincs más választása,retteghetnek,hogy túléljenek minden napot.Arról nem is beszélve,hogy ha esetleg nem is bántaná öket,milyen lehet együttélni olyan emberrel,aki megölte a másik gyereküket.Hogy lehet ilyen döntéseket hozni?”
 • 25. Korrekt 2008. szeptember 15. 13:03
  „stu 2008.09.14. 20:59
  ***************************************

  Igen kedves STU, pontosan a megjegyzéset bizonyitsa, hogy az egyén hatalmas lelki megrázkódtatáson és fájdalmon ment keresztül.
  Ez az ember teljesen kiborúlt, nem volt beszámitható, ezt a körülmények is bizonyitják.
  Lehet bármilyen kegyetlen ember, az akkor sem vitt volna végbe egy ilyen HOSSZÚ - KEGYETLEN kinzást.

  Ha Island-on laksz akkor föleg tudnod kell, hogy a fejlett államok demokratikus törvénye ilyen büntetést ebben az esetben nem hozhat.
  Nem tudunk semmit sem az ügy kivizsgállásról sem.

  Ahogy ezt már korábban én is jeleztem, mind ez az egész ügy egy szörnyü történet.
  De a történteket mindenképp szétt kellett volna választani az itélettöl.

  A 09,43-as észrevételed is teljesen jogos. Az édesapád ügye egy más fajta reakcióra épül, ezért nem lehet összehasonlitani evvel az üggyel, de vannak hasonlóságu vonások.
  A politikai megjegyzéseddel is 100%-an egyetértek, mind attól függetlenül amit a hunenkoning-nak irtam.”
 • 24. Korrekt 2008. szeptember 15. 12:42
  „mamus 2008.09.15. 12:00
  Engem a "korrekt" irasai is irritalnak. Szerintem te ugyan igy kepes lennel elbanni valakivel. Gyorsan fordulj segitsegert.Te egy veszelyes ember lehtsz orgem!

  ********************************************************************************
  ....TE MEG EGY PRIMITIV ELMEBETEG VAGY....HA VALAKINEK ORVOSHOZ KELLE MENNI AZ TE VAGY....AZ ILYEN SÖTÉT EMBEREKET MINT TE, TELJES GENERÁLÁSRA VOLNA SZÜKSÉG:(....az agyad nem fog, semmit sem értettél meg abból amit irtam....KÉRDEZD MEG STU-t HOGY MIRÖL VAN SZÓ”
 • 23. mamus 2008. szeptember 15. 12:00
  „Engem a "korrekt" irasai is irritalnak. Szerintem te ugyan igy kepes lennel elbanni valakivel. Gyorsan fordulj segitsegert.Te egy veszelyes ember lehtsz orgem!”
 • 22. stu 2008. szeptember 15. 09:43
  „A pszihológiádról meg annyit,hogy az én apám egy alkoholista állat volt,de ha anyu el akarta hagyni,ö is véres bosszúra volt képes,holott nem az anyu volt a hibás...Szóval nem tudom,minek okoskodni,meg bunkózni itt egymással.A rohadt magyar-szlovák gyülölközésböl meg már elegem van.És nem veszitek észre,hogy ti vagytok ennyire buták,nem mi szítjuk a tüzet.Mit kell ekkora ügyet csinálni abból,hogy az újságíronak rosszul jött meg a hírben a helyiségnév?”
 • 21. stu 2008. szeptember 14. 21:03
  „Én meg Izlandon élek.Nem tdm,itt mit csinálnának ilyennel,de szerintem a 13 év börtön mindenféleképpen rossz ítélet.”
 • 20. stu 2008. szeptember 14. 20:59
  „Korrekt,ám legyen.Nem mi vagyunk itt az agyak,hogy megmondjuk,mért tett ilyen elképesztö merényletet.Lehet így is,úgy is.A lényeg az,hogy én ilyet még horrolfilmben sem látok,kivéve a Hostelt,és fel nem fogom,hogy k+epes valaki ilyen kínzásra.Biztos él,ha nem írták ide,hogy meggyilkolta,de nem tudom,hogy a fenébe élte túl azt a fúrós-keverögépes verziót.Attól függ,mennyire nyomta fel,mert ha nagyon,szerintem az akár össze is teker odabent mindent.

  Ne kezdödjön már itt is a szlovák-magyar vita!”
 • 19. Korrekt 2008. szeptember 14. 12:47
  „hunenkonig 2008.09.12. 18:42
  Ne keresse Privizsét, mert olyan nincs - ez csak egy pálinkagözös soviniszta magyar agy szüleménye a helység neve Prievidza.

  ***********************************************************************************
  ..lölköm, e helység mellett van egy elég nagy város melyet ugy hivnak hogy Beszterce Bánya, de a slovákok aztr is áttkeresztülték Banská Bytrica.
  Nem a magyarokkal van a baj, hanem a pálinkagözzel, kevesebbet igyál belöle, az öl butit rombadönt.
  Ugy ahogy Trianonban MAGYARORSZÁGOT:(”
 • 18. Korrekt 2008. szeptember 14. 12:35
  „elképedt 2008.09.13. 19:58
  ******************************************
  .....egy kis pszichológia kedves ELKÉPEDT....ha a nö csak ugy elhagyta volna, legföljebb agyoncsapta volna....itt a férfi örült nagy leleki szenvedésben volt és a kinzást valami szégyenletes megismétlö cselekedetek idézhették elö.
  Vagyis, a nö ha el hagyta ha nem, nem csak a lelkét -szivét tette tönkre, de több mint valószinü nagy szégyent is hozott rá.
  Ezt sejteti a brutális szekszuális kinzás.
  Börtönben is, lehet hogy a nö végett került, hogy kitudja az igényeit elégiteni.
  Sokaknak fogalmuk nincs arról, hogy az a nyomorúlt ember milyen leki szenvedésen ment keresztül, és nem hat óra hosszáig.

  Mind ettöl függetlenül ilyet nem tesz és nem tehet az ember, ez a személy nem volt beszámitható.
  Itt svédben semmiestre sem rakták volna börtönbe, hanem zárt-hosszútávu pszichiátrai kezelésben részesült volna.

  Szerintem a nö él ha hamar észrevették.”
 • 17. Babu 2008. szeptember 13. 20:20
  „Csak 13ev????Ezam a buntetes!!!!Gratulalni tudok csak hozza!!!”
 • 16. elképedt 2008. szeptember 13. 19:58
  „Korrekt,nem megcsalta,hanem elvált.Elhagyta.Ez maeert kurvaság?!Szép lenne,ha mindenki ezt aeerdemelné,ha elvaealik.A pasi meg biztos kiérdemelte,ha egyszer börtönben volt,és amint látható,totál szadista bolond.

  Hát ilyeneknek halál játrna,de mi van azokkal,akiket tévesen ölnének meg?!Mint pl a móri bankrablás.Évekig más volt börtönben.Én emiatt nem vagyok a halálbüntetés híve,mert 1000%,hogy idönként ártatlant végeznének ki.De azt nem értem,hogy nem zárják be az ilyet örökre.Eleve büntetett elöéletü,és azaeert ez nem egy egyszerü gyilkosság volt.”
 • 15. reen 2008. szeptember 13. 19:38
  „Most a nő meghalt?Mert ezt nem írják...”
 • 14. Korrekt 2008. szeptember 13. 19:31
  „E 2008.09.12. 17:46
  **********************************

  ....hogy?-----ugy hogy megcsalta mindenkivel, egyszóval k....va volt és ez neki kurván fájt.
  Lehet, hogy nem is ö akasztotta fel, hanem valami felsöbbrendü lény:)”
 • 13. ideals 2008. szeptember 13. 18:55
  „.. Az emberi gonoszság határtaln.. - AZZAL A MALTERKEVERŐVEL LEHET, HOGY LE LEHETNE HÁMOZNI A FICKÓ BŐRÉT.. - ÚGY SZÉPEN, APRÁNKÉNT, MEGHÁMOZNI, MINT AZ ALMÁT .. - ELVENEN - TERMÉSZETESEN... - AZ EMBERBEN CSAK A TEHETETLEN DÜH ÉBRED FEL.. - UGYAN HOL VANNAK, AKIK BETILTOTTÁK A HALÁLBÜNTETÉST???”
 • 12. elképedt 2008. szeptember 13. 14:03
  „Ez kb arra emlékeztet,mikor egy pasi az 5 vagy 6 éves kisfiát hajnalban szétvagdosta késsel,míg a család aludt.Volt még egy testvér,meg az anya.És mikor lejárt a büntetés,hazamehetett a csal´dhoz,a nö meg a tv-ben kért segítséget,annyira félt,mert a megmaradt gyerekével nem volt hova mennie lakni máshova.”
 • 11. elképedt 2008. szeptember 13. 14:00
  „Szóhoz sem jutok!Hogy a fenébe kaphat egy ilyen horrorisztikus kaeinzási gyilkosságért valaki csak ennyi idö börtönt?!Az ilyent hogy engedhetik szabadlábra valaha is?!”
 • 10. Ideklikk 2008. szeptember 13. 10:33
  „,, Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja! "
  Nos,hogy tegyek,mit lehet írni erre?...Nem kell letartóztatni,csak adják ki a fószert a hétvégére a házikójába,a feleség rokonaival,meg egy keverőszáras fúrógéppel...Gondolom,el tudnák intézni az ügyet...ha csak ennyi,, 10 év megér nekik ennyit,,,....szerintem!”
 • 9. 7. 2008. szeptember 13. 08:09
  „Vajon mit kell csinálni ahhoz, hogy egy ilyen vadbarmot életfogytigra ítéljenek? El kell lopni a bíró biciklijét? Nevetséges és egyben siralmas az egész!”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mladicsnak nincs szándékában feladni magát

Szerbia - A szerb titkosszolgálatok által összegyűjtött információk szerint a háborús bűnökkel… Tovább olvasom