Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 03. 30. hétfő - Zalán

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kitekintő > Kovács Áron tévében utazik - fotók

Kovács Áron tévében utazik - fotók

Fáradhatatlanul járja az országot a Nyered, ha mered kék furgonja, benne szebbnél szebb és újabbnál újabb háztartási és műszaki tárgyakkal. Kovács Áron, aki néhány jó válaszért cserébe új tévét, hűtőt vagy laptopot ajándékoz, átélt már néhány mókás pillanatot a felvételek során, hiszen számos különleges helyszínen forgat a stáb.

kisalfold.hu - 2012.09.14. 13:32
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
„Amikor egy kiskocsmában elbukták a tévékészüléket, mert sajnos rossz válaszokat adtak, a nővérem rám csörgött este. Kiderült, hogy egy ismerőse felhívta, aki törzsvendég a borozóban, azzal, hogy Kovács Áron elvitte a tévét! Sajnos szigorúnak kell lennünk, nem adhatjuk vissza a készüléket, de jótékonysági célokra továbbítjuk az összes hozzánk került tárgyat, tehát jó helyre kerülnek, nem kell félni." – mesélte Áron.


A hétfőtől csütörtökig este hattól a Viasaton jelentkező műsorban a jövő héten többek közt egy solymári állatfarmra, egy budapesti fiúalbérletbe és egy budai kocsmába ugrik be a stáb egy rövid játék erejéig, hogy megadják a lehetőséget egy jobb, szebb, modernebb háztartási eszköz megnyerésére.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...