Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Vasúti kábelt égettek a győrszentiváni állomáson

Győrszentiván állomáson péntek éjjel ismeretlen tettesek megégették a vasúti biztosítóberendezés kábelét.
Kábelrongálás miatt késnek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon, mert Győrszentiván állomáson péntek éjjel ismeretlen tettesek megégették a vasúti biztosítóberendezés kábelét - közölte a Mávinform sajtóügyeletese. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal érintett szakaszán, Győr és Győrszentiván között a vonatok csak fokozott biztonsági előírások mellett, 15-20 perces késéssel közlekednek - tudatta Peiper Károly. Hozzátette: a biztosítóberendezést várhatóan szombat délre állítják helyre.

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. duhos2 2010. október 02. 19:26
  „Mert --- VAN CIGÁNYBŰNÖZÉS!!! ---

  http://www.youtube.com/watch?v=yIgDVxBwP1A”
 • 33. vonLichthofen 2010. október 02. 17:10
  „Még egy figyelmeztetés - most még van lopnivaló a földeken, a kiskertekben.
  Figyeljétek meg mi lesz itt a télen és kora tavasszal, amikor semmilyen ennivaló nem marad a földön vagy a fákon. Ezek fel fogják szedni a vasúti síneket hogy eladják, a talpfákat hogy fűtsenek vele.
  Az állam, hogy elkerülje a vérontást és a rend teljes felbomlását megemeli a segélyeket amit a mi pénzünkből vesz el, a mi adónkból különít el ahelyett, hogy kórházak, utak és legfőképpen iskolák, szakmunkásképzők építésére fordítaná.
  Az utóbbi húsz év politikája most már világosan látható.
  Aláásni a magyarok tartását, büszkeségét felhasználva nyugatról beáramló liberálszemetet.
  Aláásni az ország amúgy sem túl szilárd gazdaságát, hogy teljesen kiszolgáltatottá tegye a nemzetközi rablótőkének.
  Ráuszítani a befogadó ország népességére egy parazita, ingyenélő, rabló, gyilkoló csoportot és ujjal mutogatni a magyarokra mint rasszista nációra, ha megvédené magát.
  Előkészíteni az utat egy teljes hatalomátvételre/ ld. Shimon Peres/, magyar strómanokat állítva előtérbe csak a látszat kedvéért.”
 • 32. Mankapunka 2010. október 02. 17:01
  „poorman

  Okés,szerintem én is előkerülök valamikor 20:00-21:00 között.

  csompi

  Pedig még nincs is egy éve nála az a fehér Audi!!!”
 • 31. duc_de_Orbieu 2010. október 02. 16:48
  „Lámcsak, ide jutott a nagy demokratizálódott, liberalizált igazságszolgáltatás! A ,,példás" ítéletek sora, az évtizedekre rúgó takargatása a szennynek az igazságszolgáltatásban, a rendőrség jogkörének lebutítása, a beazonosíthatatlansági törekvések az államigazgatásban, (hogy 1, azaz egyetlen irattal ne lehessen azonosítani senkit!) ide vezettek! Nem volna ekkora ,,fajgyűlölet", nem volna önbíráskodási hajlam, ha nem azt látná az ember, hogy egy szezonnyi munkájának gyümölcsét a ,,hobby" kertjében, amit egy óra alatt ne rabolhatna le egy ,,megélhetési" tolvaj nyugodtan, nem maradna büntetlen! Mert ne mondja nekem senki, hogy a szóbeli, bazi szigorú nézéssel kiosztott megrovás az kielégíti az átlagos igazságérzetet! Többet érne, egy jófajta verés a csendőröktől, ott helyben! Az üzleteléseik során az átverések szinte kötelezőek! Emlékezhetnek még az öregebbek a lókupecekre, akik többnyire romák voltak és nem a minőségről híresültek el! De mára odáig jutott a fejlődés, hogy cégeiken keresztül vernek át! Azt sem tudja az ember, hogy roma a cégtulaj! Ja és a nyomozások évekig tartanak! Nem biztos, hogy minden sértettnek van türelme ezt kivárni! És máris eljutottunk az önbíráskodáshoz, ami nem a legfejlettebb ,,jogrendszer"! Még a nem EU konform ,,veréses" megoldásnál is kezdetlegesebb! De, sajnos működik!”
 • 30. vonLichthofen 2010. október 02. 16:43
  „Azért ez az eset is mutatja Magyarország tragikus gyengeségét.
  Ahelyett, hogy használva az érvényben léávő magyar törvényeket jól odabasznának azoknak akik folyamatosan zavarják az ország lakosságának békéjét és biztonságát Brüsszelbe és Jeruzsálemrbe járnak tanácsért gazsulálni.
  Mi meg bevesszük azt rizsát, hogy mi magyarok okozzuk a rasszizmust és NEM a történelem során befogadott u.n. népek bűnös viselkedése az oka a visszatetszésünknek és tiltakozásunknak.
  Ahol ezek a befogadott népek elfogadták a befogadó nép kulturáját, szokásait és törvényeit ott soha nem merült fel sem a rasszizmus sem az antiszemitizmus kérdése - de mindig felmerült ott ahol a befogadottak belső felforgatással, izgatással, kulturális diverzioval vagy brutális bűnözéssel zavarták meg a befogadó nép békéjét.
  Jogosan - tenném hozzá.
  Spanyolország, az Itáliai városállamok, Franciaország, Austria és végül Németország hozható fel példaként a történelemből.

  meir, Shalom Shabbót”
 • 29. csompi1 2010. október 02. 16:23
  „22. Mankapunka 2010.10.02. 13:57
  Tévedsz, az a kocsi nem elég jó nekik, kimentek egy szatyor euróval németo.-ba, Benthleyt akartak venni, de a szakkereskedésben látván hiperpigmentált bőrszínüket, azt mondták nekik, hogy "elfogyott, nem is lesz"!
  -hiába no! a németek előttünk járnak....:-)”
 • 28. Mankapunka 2010. október 02. 16:20
  „porrman kolléga!!!

  Melyik cikk felé menjünk a hétévégn????”
 • 27. vanessa 2010. október 02. 15:28
  „nagyon igaz ez a vers a mai helyzetre,sajnos ((”
 • 26. Hombre 2010. október 02. 15:21
  „Burn,burn,burn!!!!!”
 • 25. mecsoka 2010. október 02. 15:09
  „#22 de nagyon is ostoba volt, ugyanis nem végzett alapos munkát”
 • 24. imre1964 2010. október 02. 14:49
  „Freddy01
  A videon amit mondanak sajnos szórol szóra igaz.
  Csak lehet mire eszmél a nép már nem tudja írtani a oatkányokat.”
 • 23. Freddy01 2010. október 02. 13:59
  „Ezt nagyon érdemes meghallgatni..

  http://video.xfree.hu/?n=atyimby|6031a38ccdb77c2c24073b61d339faf5”
 • 22. Mankapunka 2010. október 02. 13:57
  „Ugye,nem volt olyan hülye,az a bajszos mókus Németországban az SA-val meg az SS-szel,hogy ezekkel is megismertette,milyen mágján elégni.

  Én a maradék kábelekkel együtt szeretném őket együtt látni egy szemétégetőben,ahonnan legalább hőt kapunk télre.

  csompi Hát ja,a fiuk jól tolják Szentivánon a szlovák rendszámos verdákat.
  Főleg,a hófehér A6-os egy 5 literes benzines motorral. Tudnal élni,az bizztos.”
 • 21. HR_XAR 2010. október 02. 13:45
  „Cigánybűnözés van volt és lesz, bárki bármit mond. Amíg valaki keményen nem lép fel ez az élősködő faj ellen, és nem rakja helyre őket, addig itt se rend se béke nem lesz. Nehogy már mi féljünk egy ilyen hontalan fattyú népségtől!”
 • 20. csabrab 2010. október 02. 13:32
  „Ezt ígérte a Fityesz?”
 • 19. Jandex 2010. október 02. 13:12
  „Ivániak voltak??? :)))
  Aki védi ezeket,költözzön a közelükbe!/egy hét múlva már irtani akarná őket!/”
 • 18. Örkény 2010. október 02. 12:25
  „Nem várom, de meg fog történni, hogy tömegkatasztrófa lesz. Egyébként meg az összes "fajvédő" gyermekét fel kell ültetni egy ilyen kiemelt veszélyességű vonalon közlekedő vonatra és naponta többször végigvinni őket.
  A fajvédés nem egyenlő a különösen veszélyes és nevelhetetlen népcsoportok védésével!!!”
 • 17. Alfonz23 2010. október 02. 11:51
  „Az is szomorú, hogy a szentiváni vasúti átjáróban üresen állt a rendőrautó, szemben vele a vasút túl oldalán a tűzoltóautó, a forgalom állt a sínek előtt és senki nem volt ott, aki megmondta volna mire várunk és meddig. Ilyen esetben elvárható lenne egy közlekedést irányító rendőr, esetleg ne is engedjék arra a forgalmat, fordítsák vissza még időben a kocsikat.
  Állt mögöttünk egy busz. Aki már járt ott, az tudja, hogy onnan kitolatni busszal éjszaka azért elég cinkes. A tűzoltókocsi miatt pedig továbbmenni nem tud majd. Így viszont elállta a szűk helyet azok elől, akik még méretük alapján átfértek volna.”
 • 16. wunderli 2010. október 02. 11:33
  „Pintér Sanyi bácsi 2 hét alatt rendet tett(csak az a baj,hogy nem ott ahol kellene).Gettóba velük.”
 • 15. Wolfi 2010. október 02. 11:06
  „Nem tudok olyat írni ezekről <moderálva>, amit ne moderálnának! A legbosszantóbb viszont az, hogy akik törvényekkel és azok betartatásával tehetnének a szabadrablás, gyilkolás, állandó fenyegetés, megfélemlítés ellen azok nem tesznek. Sőt a bűnözőket pátyolgatják és sajnálgatják őket. Tömik a segélyt, így aztán felnőtt náluk egy teljes olyan nemzedék aki a családjából (pedig népes családok vannak) soha az életében senkit nem látott dolgozni!!! Vajon Ő majd akar??? Ugyan már, ezt a jogvédők még egymásnak sem hiszik el.... Csak brutálisan kemény fellépéssel lehet eredményt elérni. Az utolsó percben vagyunk, mert ha ők ilyen ütemben szaporodnak, akkor hamarosan többen lesznek. Így is az a kevés dolgozó tartja el a sok segélyest, mi lesz akkor?? A cigánygyerekek tömege fogja megtermelni a nyugdíjunkat??? Nem... ők azt el fogják lopni vagy rabolni... és hiába pampognak a jogvédők, cigányvédők, mert az övékét is ugyanúgy le fogják nyúlni. Akkor már késő lesz!”
34 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játszótér uniós pénzből Győrzámolyon

A minap adták át Győrzámolyon a település új játszóterét. Tovább olvasom