Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Útfelbontások szerte a városban

Győr - A város útkezelő szervezetének tájékoztatása szerint a beszakadt csatornavezeték teljes körű cseréjét végzik a Czuczor Gergely utcában a Bajcsy-Zsiliszky út és Arany János utca közötti szakaszon, melyet lezártak a forgalom elől.
A Schweidel utcát a Czuczor Gergely utcában létesített ideiglenes úton keresztül közelíthetik meg. Az Arany János és Kisfaludy utcát egyelőre a Baross út vagy a Bécsi kapu tér, illetve az ideiglenesen kétirányúsított Kisfaludy utcán keresztül lehet megközelíteni a Teleki u. felől. A lezárás 2 hónapig tart.

Megszűnt a Baross híd Eszperantó utcai hídfőjénél a félpályás útlezárás miatt kialakított jelzőlámpás irányítás, zavartalanul haladhat a forgalom. Ismét megnyitották a forgalom számára a Szabolcska utcát a Mester utcánál, elkészült a gyalogosok biztonságát szolgáló sebességcsökkentő építmény. A sebességcsökkentésre jelzőtáblák hívják fel a figyelmet, ne megszokásból közlekedjenek!

Beszakadt csatornavezetéket cserélnek a Czuczor Gergely utcában. Egy nagyobb szakaszt le is zártak a forgalom elől. Fotó: B. A.
Beszakadt csatornavezetéket cserélnek a Czuczor Gergely utcában. Egy nagyobb szakaszt le is zártak a forgalom elől. Fotó: B. A.

Útépítés miatt lezárták a Béke, Rábca és Tákó utcákat, a munkaterületet szakaszosan elkerítették a forgalom elől. Csatornavezeték-javítás miatt félpályás lezárás van a Szövetség utcában a Hédervári úti csomópontnál, a Bácsai út felé haladók torlódásra számítsanak.

Lezárták a Buda utcát a Bartók Béla út és a Corvin utca között, mert közmű- és útrekonstrukció kezdődött. A 19, 23, 23A, 37, 39, 40, ISK7 jelű buszjáratok terelő útvonalon közlekednek, a Bartók Béla úti megállóhelyen és az Álmos utcában létesített ideiglenes megállóhelyen az autóbuszok megállnak. A megálló biztosítása miatt az Álmos utca Malom ligeti szakaszán megtiltották a megállást.

Átépítik az Újvilág u.–Újkapu u.–Liszt Ferenc u. kereszteződését, ezért lezárták a csomópontban a Liszt Ferenc utcának a Teleki László utca felé vezető ágát. A lezárt útszakaszt az egyirányúsított Lukács Sándor utcán keresztül közelíthetik meg. Figyeljék a lezárásra vonatkozó jelzőtáblákat.

Olvasóink írták

 • 3. speter 2008. április 17. 12:06
  „Ráadásul mindezt akkor csinálják, amikor a Fehérvári út felújítása miatt erre terelik a forgalmat.”
 • 2. Csabi7105 2008. április 17. 09:24
  „Az iparipark fele nem járok, de amit a Rába-hídon csinálnak az GYALÁZAT! A részleteket nem tudom, de egy ember éjjel-nappal ott ül egy autóban(biztonsági őr?). Ha az őrá költött pénzhez tennének még és csinálnák éjjel is(lakókat nem zavarnának), szerintem sokkal előbb végeznének. A Kossuth utcai jelzőlámpát pedig ki kellene kapcsoltatni, mert a forg. irányítók nincsenek a helyzet magaslatán.”
 • 1. Lacu4 2008. április 17. 08:43
  „Tisztelt Kisalföld Szerkesztőség!

  Az Ipari park melletti felüljáró dilatációs hézag javítása valakinek fantasztikus üzlet. Tavaly kivonult egy társaság, és kb. fél éves küzdéssel, és útlezárással megjavította a felüljárót. Ezidő alatt kétszer "készre csinálták", majd kivésték az útfelületet. Jelenleg kb. 1 hónapja dolgoznak az egyik sávon, de már egyszer a kész felületet újra kivésték, és beaszfaltozták. Az érdekesség az, hogy az nyílásba két vastartó közé rugókat feszítettek ki, mintha a híd két darabját kellene együtt tartani, majd az egészet beöntötték aszfalttal. Gondolják végig: A bebetonozott rugó az rugózik?...
  Hétfőn átköltöztek a másik sávba, és kezdik a bontást. A munkát összesen 4-5 fő végzi, ebből kettő a forgalmat irányítja, de csak munkaidőben. Nekem logikusabb megoldás lenne egy lámpa, ami kevesebbe kerül, és nem csak hattól kettőig dolgozik.
  Ez az egész nem tűnik fel senkinek? Valaki csak megrendelte ezt a munkát, és a számlában feltűnik, hogy 20 méter dilatációs hézag 10 millióba került, nem?
  De hát bőven van pénzünk mindenre, miért ne így dolgoznánk...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpáros-felvonulás lesz szombaton

Győr - Bringapolisz néven rendez újra kerékpáros-felvonulást a Keret Egyesület Győrben az április… Tovább olvasom