Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Újra reflektorfényben a címlaplány

Győr–Vác - Emlékeznek még Butor Mónikára? Aki 2004-ben a playmate-választáson második helyezett lett? Arra, a lányra, aki Majkával közös műsort vezetett egy kereskedelmi televízió csatornáján, majd hirtelen teljesen eltűnt a médiából? Most, több győri közreműködésével (és segítségével), egy új stílust hozott létre.
Azonban kezdjük a történet elején. Négy évvel ezelőtt – amikor Mónika 21 éves volt – ő folyt a csapból is, a bulvármagazinok, a kereskedelmi adók és fotósok is „harcoltak kegyeiért". A Playboy 2004. decemberi címlaplánya természetesen mindent megtett a cél érdekében... Elragadó, sportos alakjával és bájaival lenyűgözte a nagyérdeműt. Majd pár év múlva a fiatal „sztárt" mintha egyik napról a másikra „eltüntették volna", ugyanis két-három éve nem hallott róla senki.

Mostanáig. Mint mondja, „besokallt" az akkori szereplésektől, ezért is hagyta ott a médiát.

Butor Mónika Majkával egykor közös műsort vezetett, most az üzleti életben szeretné kipróbálni tudását.
Butor Mónika Majkával egykor közös műsort vezetett, most az üzleti életben szeretné kipróbálni tudását.

– Valami mást szerettem volna csinálni, újra a szakmámban dolgozni – meséli Mónika, aki egyébként külkereskedőként végzett.
Most egy új stílust „dobott a piacra", az ő arcával és nevével. (Azt azonban, nem tudjuk, hogy mi a profilváltás oka, csak feltételezzük a tényt, miszerint Móni az évek során a formás, karcsú alakját „elveszítette"...)

– Nem a médiába szeretnék visszakerülni, ez az üzletről szól. Úgy gondolom, hogy a személyemnek lesz sikere, mert szerencsére az emberek még mindig szeretnek. A minőség megteremtésével meg tudjuk alapozni a vásárlókörünket – fogalmazott, majd hozzátette: – Folyamatosan keressük a formát, az eszközt, amely leginkább kifejezi személyiségünk azon részét, amit láthatóvá szeretnénk tenni. Termékeink mindegyike értéket képvisel, stílust teremt és eleganciát sugároz – magyarázza.

Most már jogosan feltehető a kérdés: mindehhez, hogyan kapcsolódik Győr? Nos, a válasz egyszerű: Mónika stábja, modelljei, fodrásza és partiszervezője is városunkban él. Ezt a találkozást Móni a szerencsével magyarázza, s így is betudható az az állítás, miszerint Győr a találkozások városa.

– Csapatmunka áll mögöttem, akik szívesen dolgoznak nekem. Van olyan, akit például azért vettünk be a csapatba, mert önállóan nem tudott elindulni – hangsúlyozta az egykori playmate.

– Sokat köszönhetünk a győri stábnak, például a ruhakollekciót, amit Vácon, az új márka debütálásán be is mutattunk. Többek között a tervezés, a levezénylés is egy győri hölgy nevét dicséri – tette hozzá a partiszervező.

Az egyszer biztos, hogy a nővé cseperedett lányról még hallani fogunk a közeljövőben, s bátran állíthatjuk, hogy Győrhöz is van kötődése.

Olvasóink írták

  • 2. /joco1 2008. július 01. 22:08
    „Hát a kép és a cikk "visszaadja" a bulvár médiát és tagjait.”
  • 1. H János 2008. június 30. 21:38
    „Kedves készítök nem vagyok ismerös újságíroi berkekben de ennek a két cikknek ami Butor Monikárol szol semmi értelme hiányos és felháborito ahogy megjegyzést tesznek az alakjára ..............”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkolópályán a gönyűi bioetanol

Gönyű - Továbbra is áll a gönyűi bioetanol üzem terve. Úgy tudjuk: ameddig az alternatív energiák… Tovább olvasom