Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Új rendezési terv januárban

Az eredeti tervtől eltérően csak január 19-én tárgyalják rendkívüli ülésen Győr új rendezési tervét.
Nincs elegendő idő

A győri közgyűlés 2006. január 19-én, rendkívüli ülésen tárgyalja a város új rendezési tervét – jelentette be Kun András alpolgármester a pénteki városházi sajtótájékoztatón. Eredetileg arról volt szó, hogy december 15-én kerül a testület elé az anyag. A politikus a késés hátteréről elmondta: a több száz lakossági, szakhatósági és minisztériumi észrevétel megfelelő feldolgozására a hónap közepéig már nincs elegendő idő.

Az alpolgármester reagált

Az alpolgármester reagált a Szakács Imre sajtótájékoztatóján elhangzottakra, amelyről a Kisalföld tegnap számolt be. A fideszes politikus arról beszélt, hogy több Győrt érintő javaslatot tett a költségvetés vitája során, de az MSZP–SZDSZ koalíció rendre leszavazta. Kun András megjegyezte: rendkívül szerencsés lett volna, ha Szakács egyeztet a városvezetéssel, mielőtt megteszi módosító indítványait.

Emlékérmet adtak át

A városházi sajtótájékoztatón rövid ünnepségre is sor került. Bolla Gyula, a megyei földhivatal vezetője elbúcsúztatta a nyugdíjba vonuló Bertalan Zoltánt, aki 1987 óta állt a győri körzeti földhivatal élén. Munkája elismeréseként Kun András az önkormányzat Bisinger József ezüst emlékérmét nyújtotta át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

135 éves a győri tűzoltóság

A győri tűzoltóság megalakulásuk 135. évfordulóján felsorakozott a győri színház parkolójában. Tovább olvasom