Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Tovább keresik Eva Rhodes-t

Bőny-Szőlőhegy - A Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt még mindig keresi Eva Rhodes 65 éves Bőny-szőlőhegyi lakost, a Csizmás Kandúr Alapítvány és Állatmenhely vezetőjét.
Az eddigi vizsgálat kiderítette, az asszony szeptember 10-én 17 óra 40 perc körül a képen látható férfivel egy győri bevásárlóközpontban járt, ahol az alapítvány nevére mobiltelefont vásároltak.

Eva Rhodes
Eva Rhodes

A nő azóta ismeretlen helyen tartózkodik és életjelet sem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eredményre nem vezettek. A rendőrség várja a képen látható férfi jelentkezését a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi u. 54.), az 520-071-es telefonon, illetve a 107-es ügyeleti számon. Ugyanitt várják azok bejelentését, akik a fotó alapján felismerik vagy kilétéről tudnak.

Olvasóink írták

 • 12. bvnvgb 2008. október 30. 07:05
  „nem tudom de szerintem fölösleges keresni...önszántából ment el a hülyéje itthagyta a menhelyet majd egyszer előkerül és örülhet aki akar”
 • 11. jorer 2008. október 29. 19:37
  „Vannak személyes rossz tapasztalataitok is, vagy csak hallomásból hivatkoztok azokra?
  Ha igen, osszátok meg velem... én tényleg csak a pozitív oldalát tapasztaltam meg a menhely működésének. A kutyánkat is azért vitte orvoshoz, mert jó étvágya ellenére nagyon sovány volt... (itthon is ez volt a helyzet)

  Gondolkodom: mobiltekefont vesz valakinek, akit a telep ellátásával bíz meg, majd nyom nélkül eltűnik? Autóit otthagyja, s előbb kicsit kifoszja magát?
  Kissé zilált, hóbortos család, de nem feltételezek gonoszságot, aljasságot róluk.

  Persze, nem kell E. R.-t szeretni, sőt, utálni is lehet, de engem a 3. hsz nicknevével együtt megdöbbent:-(”
 • 10. Mel. 2008. október 29. 13:37
  „Jorer!
  Ezt a 10-es cikket is küldd nyugodtan moderálásra.
  Napról-napra újabb aljassága derül ki ennek az aljas lotyónak, azon kívül is amit magam tapasztaltam. Jobban jár, ha már a föld alatt van, mert csúnya vége lesz ha előkerül, ha azokkal jóhiszemű emberekkel találja szembe magát, akik azt hitték, hogy a havi átutalt összeg fejében biztonságban tudhatják kutyájukat, macskájukat.”
 • 9. ebure 2008. október 29. 09:20
  „7-nek és 3-nak:
  Volt egy idő, amikor Eva Rhodes valóban tett olyan jó cselekedeteket, amilyenről Jorer beszél. Az utóbbi 2-3 évben azonban Rhodes-ra is az embertelen, sértő és gonosz viselkedés volt a jellemző. Nem csoda tehát, ha ez most visszaüt.
  Az pedig, hogy életben van, sokkal valószínűbb, mint az ellenkezője. A rendőrök nem találtak semmilyen erőszakra utaló nyomot. Maga az eltűnt nő többször is kijelentette, hogy abbahagyja az egészet, és eltűnésének napján is azt mondta, hogy elmegy fájó hátát gyógyíttatni. Aki meg akarja találni, az keresse inkább az egyik ,,KurHotel"-ben, amikből több száz van Németországban és Ausztriában is.”
 • 8. mtt 2008. október 29. 06:52
  „Felesleges pénzkidobás kerestetni, ezért szabadnapos rendőröket behívni, pótlékot, túlórát fizetni......Egyébként megmondom őszintén, egyáltalán nem csodálkoztam volna, ha tényleg a hármas hozzászólónak lenne igaza és a kutyái szétszedték volna...Olyan körülmények közt állatokat tartani, ahogy ő tette, éheztetve, mocsokba...”
 • 7. jorer 2008. október 29. 00:24
  „A 3. hozzászólást tegnap moderálásra küldtem. ma megismétlem, hátha valaki benéz ide a szerkesztők közül.

  Számomra ijesztő az ilyen beteges megnyilvánulás, mint ez. Nem tudjuk, mi lett a hölggyel, félek, hogy nagyon rossz dolog történt vele. Lehet szeretni és nem szeretni, de így nyilatkozni bárkiről, mint az említett hozzászóló tette, embertelen, sértő, gonosz.

  Néhány éve a hölgy befogadta (éjjel zuhogó esőben kiment érte 20 km-t) elcsatangolt kutyámat, majd két hét múlva kiderült az állatorvosnál, ahova elvitte, hogy a miénk (a doktor úr felismerte:-) Hazahozta, jól leszidott, hogy miért raktam ki a kutyát, miért akartam megszabadulni tőle, majd amikor tisztáztam, hogy ilyenről szó sem volt, a győri menhelyeken/gyepmesteri telepen kerestem is, akkor megnyugodott. A költségeire nem kért semmit...

  Évekkel később a lánya az utcánkban vett házat, unokája innen járt győri általánosba. Most Londonban vannak, a gyerek is ott iskolás, s ők is keresik Évát, tehát biztos, hogy nem velük van.

  Én azt remélem, hogy életben van, de az ellenkezője sajnos valószínűbb... :-(((”
 • 6. ebure 2008. október 28. 19:00
  „Mi van Kisalföld? Most már az online olvasóknak maguknak kell megírniuk a cikket és belinkelni a hozzá való képeket? Menjünk talán mi meginterjúvolni az eltűnt nő testvérét, meg a rendőrt, hogy hol tart a nyomozás, ha már Mojoe volt szíves linket tenni a keresett férfi képéhez? Most már csak bedobtok egy témát, aztán ,,csináld magad" alapon írjuk meg mi a cikkeket? Nekünk is fogtok fizetni, vagy csak annak, aki képes ilyen silány munkát végezni, mint fent? A téma nagy érdeklődésre tart számot. Miért nem tudtok egy normális cikket összehozni róla?”
 • 5. odon 2008. október 28. 18:41
  „Na, ezt az urat aztan kereshetik.Kepzelyuk el bajusszal?”
 • 4. ....* 2008. október 28. 10:25
  „Ha jól tudom van egy lánya aki angliába lakik...lehetséges hogy ott tartozkodik.”
 • 3. Remélem felzabálták a dög kutyái! 2008. október 27. 21:01
  „Minek keresik? Kinek hiányzik ez a gyökér?”
 • 2. Mojoe 2008. október 27. 20:13
  „http://www.csizmaskandur.com/images/ferfi_2.jpg”
 • 1. Magor 2008. október 27. 18:37
  „Hol a férfi fotója?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olcsóbb üzemanyag

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi… Tovább olvasom