Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Tiszteletbeli kórházi munkatárs lett

„ Megtisztelő számomra, hogy a kórház a tagjai közé fogadott, köszönöm, és természetesen nem kérem a doktor úr megszólítást” – mondta Ivanics Ferenc volt megyei közgyűlési elnök, aki hétfőn vette a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház tiszteletbeli munkatársa címet.
Csak látszólag doktor: Bugovics Elemér főigazgató tiszteletbeli kórházi munkatársának, Ivanics Ferencnek gratulál.
Bugovics Elemér, a megyei kórház főigazgatója tegnap adta át a tiszteletbeli munkatárs kitüntető címet Ivanics Ferencnek, aki az előző négy évben a megyei közgyűlés elnöke volt. A jelenlegi alelnök köszönetet mondott a címért, majd hozzátette: jó és hasznos tapasztalatokat szerzett az elmúlt négy évben, s büszke arra, hogy a megyei fenntartású kórház gazdálkodása egyedülálló az országban.
„ Nem mondom, hogy nem voltak s nincsenek gazdasági jellegű problémák, de ezeket közösen mindig meg tudtuk oldani." Ivanics emlékeztetett a leköszönő elnökök „sorsára" is, hogy ők azok, akik átveszik az elődjük által elkezdett fejlesztéseket, s átadnak utódjuknak egy másik munkát.

„ Így történt az, hogy én adhattam át a kórház Zrínyi utcai, felújított szárnyát, s utódomra vár a műtőblokk-rekonstrukció befejezése."
Ivanics Ferenc elődje, Botos Gábor ugyanezt a kitüntető címet vette át 1998-ban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felülemelkedni a pártokon

„ A cél az, hogy fél-egy éven belül sikk legyen a Pro Urbe Győr Egyesület tagjának lenni.… Tovább olvasom