Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Tímár Natália: Elveszve Amerikában című könyve már kapható

Átverve éreztem magam, hiszen azt mondta, anyu is tudott róla. Az járt a fejemben, hogy a szüleim csak így belenyugodtak, elhitték, bármit is mondtak nekik? - részlet Natali könyvéből, amely webáruházunkban és a Kisalföld pavilonban szombattól megvásárolható...

"(Mint utólag kiderült, őket senki nem értesítette és fogalmuk sem volt róla, hogy engem haza akartak küldeni. Persze én ezt nem tudtam.) A fejemben rengeteg kérdés volt és senki nem volt ott, hogy választ adjon. A következő órában megpróbáltam beszélni az egyik tanárommal a dologról, de azt mondta, nem tud nekem ebben segíteni, mert sajnos nincs is nagyon ideje velem beszélgetni.


Rendelje meg! 

Natali könyve megvásárolható
webáruházunkban és szombattól a Kisalföld Baross úti pavilonjában!

Úgyhogy a düh, a kérdések és érzések bezárva maradtak bennem. Mindenféle elméleteket meg szituációkat kreáltam a fejemben arról, hogy mit kéne most tennem. Mr. Tucker azt mondta, maradjak az iskolában, majd menjek haza, pakoljak össze és ő majd felvesz és elvisz hozzájuk, ahol a távozásomig maradnom kell.

Minek? - hangzott el a kérdés bennem. Minek maradjak az iskolában? Bármit csináltam, minden rossz volt. Tudom, hogy követtem el hibákat, de mégis mi volt az ok? Mi volt annyira rossz, hogy a szüleimnek is elmondták, és ők még csak fel sem hívtak. Zavarodott voltam. Annyira sok minden volt a fejemben. Nem tudtam az iskolában maradni. Megkerestem Jasmint és megkértem, vigyen haza a fogadó szüleim házához. Negyedik óra után leléptünk. Néhány ruhát magamhoz vettem és az útlevelemet is. Elterveztem, most megmutatom Mr. Tuckernek, nem vagyok egy játékszer, nem csinálhat velem azt, amit akar.Úgy gondoltam, ha azt akarja, szerdán elhagyjam az országot, oké, de addig sem akarok vele élni, míg erre várok. Tudom, hogy hülye döntés volt elmenni, de utólag könnyű okosnak lenni. Utólag, ha tudtam volna, mi vár rám, már hétfőn hazajöttem volna, de akkor, ott úgy döntöttem, ahogy döntöttem. Akkor csak a düh és a tehetetlenség hajtott."

Natali blogban mondja el

Tímár Natália blogja a kisalfold.hu-n >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

(Nem csak) fürdőtúrára csábít

Győr - A népszerű fürdőhelyeken keresztül nyit ablakot hazánk legszebb tájaira a „Magyar… Tovább olvasom