Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 5°C Még több cikk.

Szíj Melinda döntött: visszamegy az üzembe

Végérvényesen felhagy az énekléssel Szíj Melinda, és visszamegy a nagyigmándi traktorüzembe alkatrészekkel bíbelődni.

– Már csak díszletelemnek érzem magam ebben a műsorban – panaszkodott a Bors munkatársának lesütött szemmel a győri ügyintéző, akit ezúttal sem gyermekei, sem pedig lelkes rajongótábora nem kísért el a fővárosba.

A sokat vitatott személyiségjegyekkel megáldott Melinda az elmúlt hónapok viharos történései után a hazaköltözés mellett döntött.

- Alig várom, hogy ismét a családommal lehessek békében, nyugalomban és együtt töltsük az ünnepeket. Elég volt ebből a felhajtásból, és a csillogó világból, nem szeretnék többé a része lenni.

Részletek itt >>

Szíj Melinda - Fotó: press.tv2.hu
Szíj Melinda - Fotó: press.tv2.hu

Olvasóink írták

63 hozzászólás
 • 63. RUDI 2010. december 26. 14:44
  „Én sosem értettem Szíj Melindát.Nagyon megható és érzékiesen énekel ami azt jelenti hogy mindent belevitt az énekbe igaz lelkéből énekelt.Azért is nem értem hogy mivel el kellett volna döntenie hogy valójában mit is vállal és mi is akar valójában lenni ha én énekes akarok lenni és ki akarok állni a közönség elé akkor gondolom én szeretem ezt a pályát.De viszont ha csak örökké az álmainkat kergessük és nemtudjuk eldönteni valójában hogy mit is akarunk akkor a legjobb az ha nyugodt környezetben visszavonulunk a civil életben a család közé.Talán ezt mindenki maga tudja eldönteni hogy valójában mit is akar.De azt hiszem hogy én sosem fogom megérteni Melindát.Utólag olyan kétesben állt mindennek elébe vagy akarom vagy nem stb..De jó volt követni nézni napról napra a Megasztárban.Nagyon megszerettük és ez a fontos hisz ezen az oldalon még nem nagyon ismerték az emberek így legalább közel került az emberek szívében.Gratulálunk neki hogy idáig eljutott.Soha sem adja fel a reményt hisz mindig van mit remélni mindig van és él is közöttünk ha ő úgy döntött hogy ez neki így jó akkor természetes dolog elfogadjuk.És innen is kívánunk nagyon sok Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet minden kedves olvasóinknak!”
 • 62. Zeusznagyi 2010. december 22. 14:56
  „Én bízom benne, hogy csupán arról van szó, hogy nagyon elfáradt, hiányzott a családja, kissé megkeseredett, de hamarosan átgondolja. Várják a rajongói és a gyerekeiért is sokat tehet , ha folytatja az utat.
  Szívből kívánok boldog, békés karácsonyt neki a családjával !”
 • 61. annobon 2010. december 22. 09:24
  „"Szíj Melinda döntött" Most éppen így döntött, aztán holnap meg másként fog dönteni. Párszor már eljátszotta ezt. Kissé labilis a hölgy. /Csak egy példa: Szíj Melinda úgy döntött, hogy háttal a zsűrinek fog énekelni. Aztán másnapra meggondolta magát.../”
 • 60. annobon 2010. december 22. 09:24
  „"Szíj Melinda döntött" Most éppen így döntött, aztán holnap meg másként fog dönteni. Párszor már eljátszotta ezt. Kissé labilis a hölgy. /Csak egy példa: Szíj Melinda úgy döntött, hogy háttal a zsűrinek fog énekelni. Aztán másnapra meggondolta magát.../”
 • 59. pista42 2010. december 21. 13:39
  „Igaza van Melindának.Ha ezt meg lehet csinálni valakivel,hogy puccsal távplítsák el,akkor semmi keresnivalója
  ott.Jobb távol lenni az ilyen közegtől.”
 • 58. fióka 2010. december 21. 08:14
  „49. topgun 2010.12.20. 16:46--->pedig azt kértem karácsonyra a jézuskától,hogy MTZ -vel és új porlasztócsúcsokkal szaggathassak a sztyeppén és közbe bömböljön a bikicsunáj és Melinda:)”
 • 57. pancser 2010. december 20. 23:55
  „55! Példát mutatott! Biztosan többen is szabadulnának a mókuskerékből ha tudnának, de nincsen hozzá erejük, hogy a vérszopóktól megszabaduljanak akik belőlük akarnak megélni mint a stricik!”
 • 56. b.ildi57 2010. december 20. 21:32
  „Pancser igazad van de egy állítólag külker ügyintézőnek tisztában kellett volna lennie a nagy felhajtással ha ilyen műsorba jelentkezik. Kedveltem a hangja miatt de azért szégyellje magát mert egy másik tehetséges ember elől vette el a lehetőséget.”
 • 55. Papó 2010. december 20. 20:50
  „Melindának olyan hangja van amit nem lenne szabad veszni hagyni! Ne feledjük,hogy minden képzettség nélkül jutott el addig amíg hagyták"!" Manapság ebben az országban az értékeknek nem tulajdonítanak jelentőséget. Itt a jelszó "hamar a pénzt!" A zeneiparból élők csak azokat karolják fől akiről már holnap lelehet húzni a bőrt!Sajnos minden így működik: Ez meg is látszik az országon!Én remélem,hogy van az országban olyan ember, aki ért a zenéhez,és nem csak a pénz, minden áron elméletet ismeri.Talán sikerül azt a minimális hibát ami a képzés hiányából adódik, kijavítani,és Melindát a pályán tartani. Én sok sikert kívánok Melindának, és azt javaslom neki: Ne adja fel!”
 • 54. pancser 2010. december 20. 20:36
  „Melindának igaza van. A sztárság emberi fertő, nem bírja mindenkinek a gyomra. A családi élet olyan érték, amelyet megfizetni nem lehet. Kinek a sztárság, kinek a normális emberi élet. Ő döntött senkinek sincs joga pálcát törni felette. Remek emberi tulajdonságokkal bír erős jellem nem tudták megszédíteni. Úgy tűnik okosabb sok libánál aki ott gágogtak vagy akartak volna gágogni. A talmi csillogás a promiszkuitás, a kokain meg a fű világa vonz egyeseket, őt nem. szerencsére.”
 • 53. Dwatson 2010. december 20. 19:32
  „Helyes,suszter maradjon a kaptafánál!”
 • 52. topgun 2010. december 20. 17:57
  „Hontika azért az értékeken lehetne vitatkozni.Én nem akartam megnyerni egy tehetségkutatót azzal hogy sajnáltatom magam a szerencsétlenségemmel...”
 • 51. Hontika 2010. december 20. 17:50
  „Azoknak a semmit sem mondó, üres fejű és érzelműeknek üzenem: Melinda egy ember, akit és akinek a döntését tiszteletben kell tartani. Lehet, hogy az Ő semmit sem mondó külseje mögött nagyobb érték van, mint nektek együttvéve.
  Kedves Melinda!
  Ne törődjön az Önt gúnyoló és leszóló egyedekkel.
  Kívánom, hogy a Karácsony szeretetben teljen el! A munkájához jó egészséget, sok sikert kívánok!”
 • 50. topgun 2010. december 20. 16:46
  „Fióka de magnót ne szerztess vele a trakiba mert akkor még ott is őt kéne hallgatnod :)”
 • 49. fióka 2010. december 20. 15:52
  „Melinda MTZ-hez porlasztócsúcsokat tudsz majd szerezni?”
 • 48. vanessa 2010. december 20. 13:51
  „szép napot! széchenyi12!elnézést de nem a prolik nyomatták a drága smst,hanem a tinik akiknek a szülei töltik fel a kariját.azért mert valaki melos azt le kell szolni?ilyen amagyar,ha valki nem a szájizük szerint van az zsido,komcsi,stb, miért vagytok ti ennyire rosszindulatuak?akik itt hirdetik a keresztény hitet, de azt nem ismerik 10 PARANCSOLATBOL,"HOGY SZERESD FELEBARÁTODAT MINT tE MAGADAT!"”
 • 47. gonzo 2010. december 20. 13:29
  „Valaki említette itt "Settenkedőt".
  Amiket lenyilatkozott azok valszeg úgy vannak ahogy mondta.
  DE:Hány évébe telt mire rájött erre????
  Meddig ült ott az általa most legyalázott műsorban?
  Wazze,én nem vagyok egy országosan elismert(ismert)kritikus,de az egyszerű eszemmel az ott lenyilatkozottakat ugyanúgy látom,nem kell hozzá túl nagy ész.
  Úgyhogy csak maradjon kussban a kritikus Úr,és kérjen máshol elnézést a "rövidlátóságáért".A zsé jól jött művészkém,mi,amit ezért az általad lesajnált szarért(amúgy sztem is az)kaptál szériákon át,ugye?
  "Rövidlátó voltam"-ezt a dumát....hány szérián át tartott a rövidlátásod te....?
  Melindáról:Leszögezném,a műsorból jó ha fél órát láttam összesen,de a cikkeket elolvasom általában(mégiscsak egy "földiről" van szó,még,ha kisbajcsi v. nagybajcsi is.)Vele is ugyanaz a helyzet mint a kritikus Úrral:Állítom,hogy mindenféle lélekbúvári végzettség nélkül is fél órás beszélgetés sem kellett volna ahhoz,hogy azt mondjam neki:Melinda néni,ez nem Neked való,ki fognak csinálni.Hát majd kiderül.Úgy tudom ezekből a műsorokból nem úgy megy a lelépés,hogy "Jónapot,oszt mentem".Majd,ha ledolgoztad amit rád költöttünk.....”
 • 46. Aranymag 2010. december 20. 13:08
  „Ladyzsu: ha legalább ki akarta volna próbálni magát!!! De nem akarta!! Neked fel sem tűnt mennyire utálja ezt az egészet és saját maga sem érti mit keres ott??!! Bosszantott hogy mennyire nem akar semmit. Ha hajlandó lett volna képezni magát, ha belevetette volna magát minden erejével akkor még szimpatikus is lett volna. De így...... Remélem soha többet nem hallunk róla!!! (gyanítom ő is ezt reméli)”
 • 45. janika 2010. december 20. 12:22
  „Mirőúl gondolod, hogy Melinda is zsidó nő?”
 • 44. elemér 2010. december 20. 12:18
  „Lemezt nem vesznek manapság. Maki is csak letölti ami neki tetszik. Melinda fellépésekkel és a szinpadon keresheti a pénzt mint igazi Magyar Barbara Streisand.”
63 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Back II Black koncertezett Győrben - Galéria

Nagyszerű koncertet adott a Back II Black a győri MammaMia szórakozóhelyen. Nézd meg a koncerten… Tovább olvasom