Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Szavazzon Győr legfinomabb fagyijára!

8 fagyizó, 8 fagylalt, 8 íz: vajon melyik lesz a Győri Nyár Legfinomabb Fagylaltja? Szavazzon!

Szavazzon a Győri Nyár Legfinomabb Fagyijára!

Kóstoljon, és szavazzon a www.kisalfold.hu és a www.gyorinap.hu internetes oldalakon, valamint a Győr+ hetilapból kivágható szavazólapon!

Lezárult a nevezés a Győri Nyár Legfinomabb Fagylaltja 2011 versenyre, amelyre a város 8 fagyizója jelentkezett valamelyik hideg édességével. Az ízszavazás szerdán, június 1-jén elindult, és két héten át tart, azaz június 15-ig bárki beleszólhat abba, hogy melyik fagylalt készítője birtokolja a kitüntető címet. Döntse el Ön, hogy melyik a legjobb fagyi Győrben!

A legfinomabb fagylaltra itt szavazhat >>


A nevező fagylaltozók és fagylaltjaik

Adria Gelato Fagyizó – 100% Valódi gyümölcs, gyümölcskosár
Bécsi Kávéház és Cukrászda – Epres varázs
Cortina Fagyizó Pihenőhely - Vegyes krémfagyi, csoki-vanília
Dolce Vita Eis & Café - Nyár slágere szilvásgombóc
Körút Fagyizó – Kinder pingui
Öcsi Cukrászda – Szatmári aszalt szilva
Pálffy Étterem – Sacher torta
Toscana Cukrászda – Ízes palacsinta

Érdemes kóstolni és véleményt nyilvánítani, mert a szavazók között hetente 100 gombóc fagylaltot sorsolunk ki! Szavazni az interneten a www.kisalfold.hu és a www.gyorinap.hu internetes oldalakon keresztül is lehet.

A szavazás menete: a szavazáskor adja meg az e-mail címét, amelyre egy visszaigazoló levelet kap. A levélben szereplő linkre kattintva erősítheti meg a szavazatát. Egy e-mail címről csak egy szavazat adható le a játék végéig. Minden e-mail cím, amiről szavaztak, megőrzésre kerül a játék végéig a sorsolás miatt. Aki szavaz, beleegyezik abba, hogy ezzel automatikusan részt vesz sorsoláson, és lehetősége van megnyerni 25 gombóc fagylaltot.

A legfinomabb fagylaltra itt szavazhat >>


Szavazni emellett a játék ideje alatt június 3-án és 10-én megjelenő Győr+ ingyenes hetilapból kivágható szavazólapon is lehet. A szavazólapokat a győri tourinform irodában, a Győr-SZOL Jókai úti ügyfélszolgálatán és a GYŐR-SZOL Kodály Zoltán utcai ügyfélszolgálatán elhelyezett dobozokba lehet bedobni. A minden háztartásba eljutó Győr+ hetilapból egy szavazólap vágható ki, így egy család, ha nem használja az internetet, csak egy szavazatot tud leadni, ezért az így leadott szavazatok duplán számítanak.

A Győri Nyár Legfinomabb Fagylaltja 2011 vándordíjat Győr polgármestere adja majd át június 17-én a Négy Évszak Fesztivál - Nyár rendezvénysorozat nyitókoncertjén. A nyertes fagylaltozó egy éven át birtokolhatja a vándordíjat, és használhatja – a későbbiekben is - a Győri Nyár Legfinomabb Fagylaltja 2011 címet.

A legfinomabb fagylaltra itt szavazhat >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosáry Judit és Kosár Szabolcs táncdal- és musicalénekes a Kisfaludy Kávéházban

A művészetet kedvelők örömére szerdán a szokott időben Kosáry Judit, a szlovákiai magyar vidékek… Tovább olvasom