Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Sorompónak ütközött Lázi közelében

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a bűncselekmény körülményeinek tisztázása érdekében.
A Győri Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. január 8-án 9 óra 30 perc körül ismeretlen jármű vezetője közlekedett a 8218-as számú úton, Lázi felől a 82-es számú főút irányába. Haladása során a 19-es kilométerszelvénynél található vasúti átjárónál figyelmen kívül hagyta a közúti forgalom irányítására szolgáló fényjelző készülék tilos jelzését. A vasúti sínekre hajtott és nekiütközött a lecsukódó sorompónak, ami ettől letörött. Az ismeretlen sofőr a baleset után adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.


A Győri Rendőrkapitányság a bűncselekmény körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy aki az ismeretlen sofőrről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset Győr és Győrszemere között a 83-as főúton - fotó

Baleset Győr és Győrszemere között a 83-as főúton - fotó
Olvasónktól kaptuk az információt és a képet is a szombat délutáni balesetről. Tovább olvasom