Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 30°C Még több cikk.

Segít jelentkezni a Széchenyi-egyetem

Győr - A pótjelentkezés során csak egy intézménybe, s ott is csak egy szak egy tagozatára jelentkezhetnek az idei normál eljárásban sikertelenül vagy egyáltalán nem pályázók. A Széchenyi István Egyetem erről tart konzultációs napot kedden és csütörtökön.

Kedden a felsőfokú szakképzések és alapképzések mellett a mesterszakokat, csütörtökön pedig a felnőttképzés keretében, a levelező vagy távoktatási munkarendben választható szakokat állítja a személyes konzultációk középpontjába a Széchenyi István Egyetem. Az intézmény a pótjelentkezés keretében az infrastruktúra-építőmérnöki, a villamosmérnöki, a tanár–mérnök-tanár, a marketing, a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, a regionális és környezeti gazdaságtan, a vezetés és szervezés és az európai és nemzetközi igazgatás mesterszakokon kínál további tanulmányokat. A vezetés és szervezés szak nappali tagozatán államilag támogatott helyekre is pályázhatnak a képzést választók.

A két konzultációs napon tíz órától délután háromig az igazgatási épület második emeleti, rektori tanácstermében a hagyományos és az e-jelentkezési lap kitöltését is segítik a győri egyetem munkatársai. Az egyetem információkkal, tanácsadással támogatja a jelentkezési döntés meghozatalát. Információkat telefonon is kaphatunk a pótfelvételiről, ezeken a számokon: 30/591-4509, 30/591-4338, 30/581-4173, 30/591-2152, 30/591-1455.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrhajóban a rapsicok varsái

Győr - A győri rendőrkapitányság munkatársai – egy halászati ellenőrrel kiegészülve –… Tovább olvasom