Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Rossz vicc: társkereső oldalra regisztrálták a megyei közgyűlés elnökét

"Boldog házasságban élek" – jelentette ki a szerda délelőtt családjával tartott sajtótájékoztatóján Szakács Imre. Nevével visszaélve ugyanis valaki egy társkereső honlapra tette fel a megyei közgyűlés elnökét. Szakács feljelentést tett.
„Életem egyik legkínosabb sajtótájékoztatóját kell tartanom: közéleti szerepvállalásom során ilyen esettel még nem találkoztam" - kezdte elöljáróban a sajtótájékoztatóra feleségével és Kincső lányával érkező Szakács Imre. Mint mondta, egy ismerőse kereste meg azzal, hogy egy magyarországi társkereső oldalon találta meg fényképét és adatlapját. „Azt kérdezte: tényleg igaz–e az a városi pletyka, hogy válófélben vagyok a feleségemtől. Megdöbbenve fogadtam az érdeklődését, mivel boldog családi életet élünk" – mondta Szakács Imre. Hozzátette: ha valaki a nevével való visszaélését tréfának szánta, akkor ezt rossz viccnek tartja. Felesége, Katalin szerint az különösen fájó, hogy a társkereső oldalon kislányuk, Kincső is látható. Szakács szerint ha ez a választási lejárató kampány része, akkor aljas dolognak tartja. Itt jegyeznénk meg: ennek talán ellentmondhat, hogy a megyei közgyűlés elnöke 2009. áprilisában került fel a honlapra, s oldala máig olvasható.

„Feljelentést tettem a rendőrségen becsületsértés miatt ismeretlen tettes ellen. A honlap üzemeltetőjének is jeleztem, hogy visszaéltek a nevemmel, ám a mai napig nem került le az adatlapom a társkeresőről. Az adatlapomat egyébként egy ismerősem küldte át, én ugyanis csak regisztráció után tudtam volna elérni" – mondta. Érdekesség: a Szakács Imre nevében bejelentkező ismeretlen eddig 1081 levelet kapott a társkeresőn, s 109 alkalommal „flörtöltek vele".

Olvasóink írták

57 hozzászólás
 • 57. czindi 2010. január 18. 16:14
  „Nem Dejcse-Fürre alle felle Szakácsnak hívják az illetőt? Valahogy mindig a pohár tej c. vicc ugrik be nekem az ilyen - muzulmán-jellegű - férfiakról...Ettől persze még lehet jó politikus!”
 • 56. viperetta335 2010. január 17. 11:12
  „Azért,mert valaki nem nagyon van oda a politikusoktól,nem feltétlenül "keserű".Legfeljebb nem hülye,mondjuk így.Nem a gyermekkel volt bajom,hanem maga az eljárás,az egész ügy volt,ami bosszantott.A többi szerintem áll.Amúgy meg nem zörög a haraszt...”
 • 55. elisabet 2010. január 16. 23:46
  „Viperetta szavaiból elég sok keserűség árad.A kedves kicsi gyereket sem kellene ivadéknak nevezni.
  Nem tartozom a Mónka féle műsorok nézőihez és nem a szerint mondok véleményt,hogy vki "szép fiú,, a vagy sem.A jó érzés sem veszett még ki belőlem és nem is utálkozok.
  Önnek Viperetta is kívánok jó egészséget és sok boldogságot!-remélem ettől szebbnek látja a világot.”
 • 54. viperetta335 2010. január 16. 21:30
  „Hát,Szakács úr bizonyára most boldog,mert Elisabet hosszú boldog életet kíván neki kis családjában...
  Jelzem,a kutya sem foglalkozott volna Szakács úr magánéletével,ha ő ezt nem szerette volna,viszont nagyon szerette volna,mert az ügy érdekében még sajtótájékoztatót is tartott,ivadékkal a karján,provokálva mindenkit,aki él és mozog,és mindenkinek felhívja a figyelmét,hogy ő aztán ott van a Love.hu-n.Ez ugyanis eddig a kutyát sem érdekelte,meg az ő magánélete sem,és szerintem eztán sem fogja.Csak ő nyilván számított azokra a drága jó asszonyságokra,akiknek ő egy igen helyes fiú,és akiknek tökmindegy,hogy a mónikasóért vagy őérte lelkesednek,a lényeg,hogy lelkesedjenek.Szakács úr osztja azt a véleményt,hogy mindegy mit írjanak az emberről,csak írjanak.”
 • 53. Révfalusi-szúnyog 2010. január 16. 20:37
  „Vagy Szakács unja meg a negyedik asszonyt. Én ismerem őt. Egy igazi kretén. Mondom ezt tőről metszett jobboldaliként. De rá nem fogok szavazni. Ha lesz jobbikos jelöltünk, akkor rá, ha nem,otthon maradok.”
 • 52. elisabet 2010. január 16. 20:02
  „Viperetta!
  Mindenki abban hisz,amiben akar.Engem csak az háborít fel,miért kell másnak a magánéletébe beleavatkozni.
  Számomra a magántulajdon és a magánélet szent.Lehet túl konzervatív vagyok.Mindenki először magában kereese a hibát és a saját életében tegyen rendet.Nem mindig másra kell köpködni.A politikus is ember és épp oly esendő,mint bármelyik másik ember.
  Szakács Úrnak meg sok-sok boldog évet kívánok,hogy még sokáig örülhessenek egymásnak a kedves családjában.A sok rosszindulatú ember meg,majd megunja a rágalmazást.”
 • 51. viperetta335 2010. január 16. 18:28
  „Kedves Elisabet!Én már nem házasodom.Amúgy szakács úr nem az esetem,szerintem én se lennék az neki.Ettől még egy szavát sem hiszem el.”
 • 50. elisabet 2010. január 16. 16:33
  „piroskaésabarkasz-nak!
  Szerinted minden politikus boldogtalan?-elég furcsa megközelítése a témának.Mi a boldogtalan ország lakói lennénk?Nem hiszem,sok boldog embert ismerek kis hazánkban.

  viperettának!
  Miért ez a rosszindulatod?Te is házasodhatsz ahányszor csak akarsz....na ja,ha teheted:)
  Nem Te voltál a befutó?”
 • 49. viperetta335 2010. január 16. 14:35
  „Szakács úr imád nősülni.Meg több vasat is a tűzben tartani.Már ha tűznek lehet nevezni,ami tőle jön...”
 • 48. piroskaésabarkasz 2010. január 16. 10:06
  „Ha boldog lenne,nem ment volna politikusnak!”
 • 47. Révfalusi-szúnyog 2010. január 15. 22:41
  „Ez nyilvánvalóan szivatás, tehát Szakácshelyesen tette, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.
  Más kérdés, hogy a felesége azért mégsem lehet teljesen nyugodt, hiszen ő már a negyedik asszony. Lehet egy tervezett ötödik a képben, elvégre el kell fogadni, vannak olyan férfiak, akik csak akkor tudnak ,,teljesíteni", ha papírjuk is van róla.”
 • 46. viperetta335 2010. január 15. 20:19
  „Katinka5 !Neked fizetnek ezért a reklámszövegért,vagy tényleg ekkora IQ bajnok vagy?”
 • 45. t-a-ibi 2010. január 15. 20:07
  „Bocsánat tudom nem egészen idetartozik, ahogy az előző sem, de valahogy még is.

  Mocskos Bokros sztrájktörő buszjáratokat állított forgalomra
  Ingyenes buszjáratokat indított a Patika-csoport a fővárosban. A csúcsidőben tíz busszal üzemelő ,,BKV-mentesítő" járatok a belvárosban közlekednek. A cégcsoport egyik vezetője Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje. Ez is törvényes, ugye, csomagos?
  Az akciót meghirdető Patika Egészségpénztár ugyanabba a pénztárcsoportba tartozik, mint Bokros Lajos nevével fémjelzett Új Pillér Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár. A politikus a cég igazgató tanácsának az elnöke, a 2010-es nyomtatványokon is az ő neve szerepel a biztosítótársaság első számú embereként. Bokros még 2006-ban hozta létre a pénztárat, akkor SZDSZ-hez közelálló üzletemberként azt remélte, hogy a több-biztosítós modellben ő is hatalmast kaszálhat a magyar betegen. Bokros Lajos az MDF miniszterelnök-jelöltje az áprilisi országgyűlési választásokon.

  A sztrájktörő buszok a BKV 7-es, a 139-es, a 31-es, valamint az É914A-s és az É906-os járatok teljes vonalán reggel 6-9 óra és délután 15-18 óra között közlekednek, az utasoknak nem kell fizetni a használatukért.

  heti válasz nyomán

  Hová számolja el a költségeket, ha a szállításra nincs jogosultsága?”
 • 44. t-a-ibi 2010. január 15. 19:59
  „Itt egy újabb perelő!

  MDF: Széles Gábor érdeke a sztrájk!

  Széles Gábor beperli az MDF-et a vele kapcsolatos hazugságok miatt - közölte a nagyvállalkozó pénteken az MTI-vel azt követően, hogy az MDF országgyűlési képviselője, Karsai Péter az állítása szerint "Széles Gábor érdekeltségébe tartozó VT-Transman" a sztrájk alatt "bezsebelt luxisprofitjáról" írt pénteki közleményében.

  Széles Gábor üzleti érdekeltségére az MDF-es politikus akkor tért ki, amikor a BKV-sztrájk miatt felszólította a Fideszt, hogy "hagyjon fel a kétszínű, ´öszödi´ politikájával".

  A kétszínűség megfogalmazása szerinte abban nyilvánul meg, hogy miközben a Fidesz megnyilvánulásaival lázítja az állami és önkormányzati vállalatok dolgozóit, addig "a párthoz közel álló milliárdos vállalkozó luxusprofitot zsebel be az általa privatizált buszvonalakon, ahol természetesen nincs sztrájk".

  Karsai Péter közleményében állítását konkretizálva azt is megjegyezte: "a Széles Gábor érdekeltségébe tartozó VT-Transman" huszonhárom buszjáratot üzemeltet, amelyet a BKV-tól "privatizált el" a Fidesz gazdasági miniszteri posztjára pályázó milliárdos. A tulajdonában álló, a Fidesz politikáját támogató médiabirodalomban mindeközben viszont napi szinten kampányolnak a közszolgáltatások privatizációja ellen - tette hozzá.

  Az MDF-es politikus közleményében úgy fogalmazott, hogy az MDF támogatja Kocsis István BKV-vezérigazgatót, hogy ne engedjen olyan követeléseknek, amelyek súlyos terheket rónak az adófizetőkre, és veszélyeztetik a közlekedési vállalat hosszú távú működését, fenntartható gazdálkodását.

  Nem szabad megengedni, hogy a BKV visszatérjen a pazarló, felelőtlen gazdálkodáshoz, és megszakadjon a vállalat átalakítási folyamata - írja az ellenzéki politikus.

  Né...... online”
 • 43. Orrbit 2010. január 15. 19:13
  „Engem is más tett fel!
  Valaki vállalná, mert nem hiszi az anyósom!

  De mit keresett ott ő hogy észrevett?”
 • 42. elisabet 2010. január 15. 18:18
  „Undorító,amit egyesek megengednek maguknak.
  Mit szólna hozzá,ha az ő családjában kevernék a ......t?
  Felháborodna?vagy helyeselné?”
 • 41. 13.István 2010. január 15. 17:32
  „Olvasom a HIÉNÁK ugrottak, csak pofára estek, lehet csámcsogni fröcsögetni a nyálat a visszaszámlálás elkezdődött.”
 • 40. greenie 2010. január 15. 16:53
  „Egy dologban igazat kell adni szegény Szakács úrnak: Ő nem a társkereső oldalon keres partnert. Hanem máshol... Tudjuk, hogy azért egy-két titkárnőjével is összeszűrte a levet, akár Győrben, akár Pesten, mint köztiszteletben álló államtitkár. Biztos nagyon sportos volt az ifjúsági és sport minisztériumban, le kellett vezetni a fölös energiákat. Ez aztán a keresztény hitvallás.”
 • 39. t.b. 2010. január 15. 13:33
  „Tipikus magyar, mindent elhisz a politikusoknak Katinka5. Gondolom öreg nyanyaként már csak ez maradt...Boldog életet? Nekünk ki kiván boldog életet? Ha engem raknak fel. akkor is ilyen balhét csinálnak? A kis ember senkit nem érdekel... És a feljelentésemet se vennék komolyan”
 • 38. Katinka5 2010. január 15. 11:13
  „És akkor mi van, ha felrakta? Lehet, hogy pillanatnyi káosz volt a családjába, és így nyugodott meg. Attól még lehet nagyon-nagyon jó politikus. Személy szerint nekem nagyon szimpatikus ez az ember. És csak gratulálni tudok a munkájához amit elért. Emberségből jelesre vizsgázott. Boldog kiegyensúlyozott életet kívánok neki.”
57 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felvételi a tánciskolába

A győri Tánc- és Képzőművészeti Iskolában képességfelmérő felvételit tartottak. Tovább olvasom