Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Rommá tört kamion és autó az M1-esen Győrnél - Törmelék az úton - fotók

Vége az útzárnak az M1-esen, ahol egy kamionos szakította át a szalagkorlátot és egy autónak csapódott.

22.20 - Vége az útzárnak az M1-esen

A rendőrség bejezte a helyszínelés, újra zavartalan a forgalom az M1-es autópálya 107-es km szelvényében.

Az elsődleges adatok szerint egy Hegyeshalom irányából Budapest felé közlekedő kamion vezetője későn észlelte a leállósávon közlekedő külföldi járműszerelvényt és hátsó részének ütközött. Az ütközést követően félrerántotta a kormányt és nyerges vontatójával átszakította a két pályatestet elválasztó korlátot, majd a sztráda Győr felé közlekedők oldalán egy személyautóval ütközött. A balesetet okozó tehergépkocsi rakományával az úttestre, a személygépkocsi pedig az árokba borult.

A balesetet okozó külföldi gépkocsivezető súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

20.15 - A legfrissebb információink szerint még mindig áll a forgalom az M1-esen, egyelőre a baleset közelében rekedt autósokat terelték ki. Az utat pedig folyamatosan takarítják.

Átszabta a szalagkorlátot a kamion Győrnél - Súlyos baleset az M1-es autópályán20.13 - Torlódás az M1-es autópályán

Az autópályán betontörmelék és kaolin borítja az úttestet.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság óvatosságra és figyelemre hívja fel az M1-es autópálya 107-es km szelvénye közelében közlekedők figyelmét, mivel a fenti útszakaszon történt közlekedési baleset miatt, torlódás alakulhat ki.

A sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán, a balesetben érintett gépjármű zsákos rakományának daruval történő mentése zajlik, míg a bal pályatesten a szétszórodott alapanyag kézi pakolása és tisztítása folyik.   

19.37 - Végeztek a műszaki mentéssel a tűzoltók, és a közútkezelő szakemberei is a helyszínre értek, hogy letakarítsák az utat. A munkálatok idejéreismét lezárják az M1-es mindkét oldalát: a Budapest felé haladókat a 112-es, a Hegyeshalom felé közlekedőket a 106-os kilométernél terelik le a sztrádáról.

19.10 - Úgy tudjuk, a baleset súlyos sérültje egy román származású kamionsofőr.

19.05 - Információink szerintaz M1-es autópályán mindkét irányban megindult a forgalom egy-egy sávon.

18.55 - A legfrissebb információk szerint négy sérültje van annak a balesetnek, amely miatt mindkét irányban teljes szélességében lezárták az M1-es autópályát Győrtől keletre.

18.23Egy kamionsofőr későn vett észre egy pályára felhajtani készülő járművet, és félrerántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést. Nyerges vontatója átszakította a két pályatestet elválasztó korlátot, és a másik oldalon egy személyautóval karambolozott.

A rendőrség a bal pályatesten az M19-es autóútra, a jobb oldalon a 112-es km szelvénynél tereli le az autópályáról a forgalmat.

18.22 - Két kamion és egy személyautó ütközött az M1-es autópályán, a 107-es kilométernél. A sztrádát a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat egyelőre elterelik.

Az egyik kamion betonelemeket szállított, amelyek szétszóródtak a sztrádán. A másik kamion különféle alapanyagokat szállított, ezek is szétszóródtak, összesen körülbelül tizenöt tonnányi.

A tűzoltók megkezdték a betonelemek feldarabolását, hogy megtisztíthassák az autópályát, reményeik szerint egy-egy sávon hamarosan megindulhat majd a forgalom.

Ha tehetik, az 1-es számú főútra hajtva kerüljék el az érintett útszakaszt (Hegyeshalom felé Gönyünél hajtsanak le, illetve a másik irányból érkezve itt hajtsanak fel az autópályára) - írta tájékoztatójában a katasztrófavédelem.

18.20
- A kamionos egy ütközést került el, amikor elrántotta a kormányt, átszabta a szalagkorlátot és egy autónak ütközött. Információink szerint hárman könnyebben, egy ember súlyosan sérült.

18.02 - Két kamion és személyautó ütközött az M1-es autópályán a Hegyeshalom irányába tartó oldalon csütörtökön délután Győrnél, a 107-es kilométernél.

A sztrádát mindkét irányban lezárták.

18.00 - Közúti baleset miatt teljes szélességében lezárták az M1-es autópályát a 107-es kilométernél, Győr közelében csütörtök délután.

Sem Hegyeshalom, sem Budapest felé nem lehet közlekedni - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Korábban - Olvasónk jelezte, hogy az M1-es autópályán Győrnél, a 107 km-nél mindkét irányban áll a forgalom.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nőtt a munkanélküliek száma a megyében

A 7041 álláskereső alapján a megye munkanélküliségi rátája 3,4 százalékos. Tovább olvasom