Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Roma-ösztöndíj

A Roma Kisebbségi Önkormányzat ösztöndíjára augusztus elsejéig várják a közép- és felsőfokú tanulmányaikat végző fiatalok jelentkezését.
Az iskola jellegétől függően a következő tanévben is 20 – 50 ezer forinttal támogatja a Roma Kisebbségi Önkormányzat városi és megyei alapítványa a tovább tanulókat.
– Az eddigi tapasztalatok az alapítvány sikerességét bizonyítják, hiszen az eddigi ösztöndíjasok között már van végzett mérnök, orvos, óvónő és egyre több, középiskolai tanulmányait folytató diák kér segítséget – tájékoztatott Németh Lászlóné alapítványi elnök. – Különösebb megkötöttség nincs, ám a pályázóktól elvárjuk, hogy vállalják roma származásukat és sorsuk alakulására később is kíváncsiak vagyunk.
– A győri és a Győr-Moson-Sopron megyéből pályázókat állandó lakcímük igazolásával, bizonyítványuk hitelesített másolatával, iskolalátogatási bizonyítvánnyal, valamint rövid önéletrajzzal együtt várjuk a Roma Kisebbségi Önkormányzat Hunyadi utcai irodájában, de a pályázattal kapcsolatban a győri 442-968-as telefonszámon is szívesen adunk bővebb tájékoztatást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetedhét vizsga

Minden vég egy újnak a kezdete. Többszörösen igaz ez a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola végzett… Tovább olvasom