Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Radnóti Ákos: karácsonyi jótékonykodás Adyvárosban

Jótékonysági akció keretében meglátogatta Radnóti Ákos képviselő az adyvárosi választókörzetében található győri Családsegítő Szolgálatot, melynek Gyermekjóléti Központja "Egy szelet csoki, a gyermekek mosolyáért" nagy csokoládégyűjtő akcióba kezdett.

A képviselő átadta adományát, s reméli a csokoládék az ünnepeket is édesebbé teszik, akiknek ez inkább keserű és szomorú.

Elmondta továbbá, hogy kéri mindenkinek a segítségét, akinek lehetősége van bármilyen adományra, az vegyen részt hasonló akciókban, s külön a fiatalokat is megszólítva, hogy mutassanak ők is példát ebben.Emlékeztetett arra is, hogy a tegnapi nap jelentették be a városban a Fidelitas "Csillagszóró 2011" jótékonysági akcióját is, mellyel szintén próbálnak örömet okozni a rászorulóknak.

A csokiadományok leadhatóak a Győr, Szigethy A. u. 109. szám alatt található Klubházban december 5-ig, hétfői napokon 8-18 óráig, keddtől csütörtökig 8-15:30 óráig.

Olvasóink írták

  • 2. MRIA 2011. december 02. 09:22
    „"Egy szelet csoki, a gyermekek mosolyáért" , mi csak egy szelettel segítettünk de sok kicsi sokra megy nem szégyen segíteni!”
  • 1. kavemano 2011. december 02. 09:16
    „Ezen hír hallatán mi is vittünk be a gyerekeknek csokoládét! Egy szelet csokoládé minden gyermeknek, remélem minden érző szívű ember odaér hétfőig!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vérnyomást mérő diákok: nagyszentjánosi iskola végzett az első helyen

Első helyen a nagyszentjánosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola, második helyen a Tisztavasvári… Tovább olvasom