Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Petz kórház: csak a földszinten kialakított ideiglenes folyosón lehet közlekedni

A megyei kórház B és C épülete közötti közlekedés (személy- és betegforgalom, infrastrukturális közlekedés és kiszolgálás) kizárólag a földszinten megépített ideiglenes összekötő folyosón keresztül történik.

Ezzel egyidejűleg lezárták a B és C épületrészeket eddig összekötő folyosókat, melyek fémszerkezetének bontási munkálatai is megkezdődnek a lezárással egy időben.Július 13-ától – várhatóan 1 hétig – a Művese Állomás I. emeletén lévő Nephrológiai Osztály megközelítése kizárólag csak az udvaron át, a Művese Állomás recepcióján/főbejáratán keresztül lesz lehetséges.

A statikai vizsgálatokat követően ugyancsak szerdán, július 13-án kezdik meg az A épület tetejére építendő, mintegy 330 m2-es helikopter-leszállóhely kialakításának munkálatait.

Így elsőként a födémszerkezet felső részének bontását végzik el, az Égésplasztikai Osztállyal történt egyeztetés és ütemterv alapján. Az 1 hétre tervezett bontást követően zsaluzási, betonozási munkálatok következnek, mellyel várhatóan augusztus közepére végeznek.Közben folyamatosan zajlik a B épületben a Radiológiai Osztály egy részének felújítása. A vizsgálatokat ezért kisebb területen, illetve a Szent Imre úti rendelőintézetben végzik.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön hogyan veszi fel a küzdelmet a hőséggel? - videó

A kisalfold.hu a rekkenő hőségben arról faggatta a győri járókelőket, hogy ők milyen praktikákkal… Tovább olvasom