Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Pedofilt keres a rendőrség Győrben - mozaikkép

Nemi szervét mutogatta egy kislánynak Győrben.
Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján január 19-én 13 óra 30 perc körüli időben Győrben a József Attila és Tasnádi utca kereszteződésében az ismeretlen férfi autójával egy gyermekkorú kislány mellett lelassított és a gépkocsiban ülve nemi szervét mutogatta.

A szeméremsértőről mozaikkép készült, amelyet a police.hu oldalán megnézhetnek.

Az átlagos testalkatú, 40 év körüli férfi vörösesbarna haja két oldalt felnyírt, homloknál kopaszodó. Arca szögletes, álla markáns. A bűncselekmény elkövetésekor drapp színű pólót és farmernadrágot viselt.

A férfi ezüstszürke színű Ford Focus Sedan típusú, magyar hatósági jelzésű gépkocsival közlekedett, a rendszámban F és L betűkarakterek szerepeltek.

A rendőrség kéri, aki a képen látható férfi kilétéről, tartózkodási helyéről tud vagy a bűncselekménnyel kapcsolatos információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi u. 54., tel.: 96-520-000/24-62-es mellék), névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hivószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A rendőrség mozaikja
A rendőrség mozaikja

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöldségpulton hagyta az iPhone-t Győrben, ki lopta el a telefont? - fotó

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a feltételezett elkövető azonosításában. Tovább olvasom