Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

November 9-én ismét választás Győrben! - Morvay László közleménye

November 9-én, vasárnap megismételt önkormányzati képviselő választást tartanak a győri 24-es szavazókörben. Morvay László, a Fidesz-KDNP jelöltje nagy várakozással tekint a vasárnapi választás elé.

"Tisztában vagyok vele, hogy az idén már a sokadik választáson vagyunk túl, mégis arra kérem a 24-es szavazókör polgárait, hogy vasárnap még egyszer járuljanak az urnához, hiszen szeretett városrészünk sorsáról kell döntenünk az elkövetkező öt évre. Személy szerint örülök a megismételt választásnak, mert a korábban kialakult szoros eredmény mindkét érintett fél részéről kételyeket ébreszthetett, számomra viszont a választás tisztasága a legfontosabb. Visszautasítom a rólam terjesztett rosszhiszemű, önös érdekeket szolgáló koholt vádakat, amelyek nem fedik a valóságot. Én becsülettel végeztem a munkámat egész életemben, és ezúttal is a sárdobálás helyett a városrész fejlődéséhez kapcsolódó programunkat egyeztettem Borkai Zsolt polgármesterrel és a városvezetéssel.

Borkai Zsolt és Morvay László
Borkai Zsolt és Morvay László

Városrészünkben sok a tennivaló, de Borkai Zsolt támogatásával sokat tudnék tenni a négyes választókerület fejlődéséért az elkövetkező öt évben. Céljaim közé tartozik a Kisbácsai tó szabadidőközponttá fejlesztése a lakossággal és a horgászokkal egyeztetett módon, a kisbácsai sportpálya ügyének rendezése, amit évek óta nem sikerült megoldania az eddigi képviselőnek. Fontos feladat a 6-os busz végállomásának áthelyezése az igényeknek megfelelően a szitásdombra, a Szitásdomb utcai járda építése, járdafelújítások, a csapadékvíz elvezetésének kiépítése a Csemete, a Kalapács, a Szabadság, a Domb és a Gát utcákban, a rossz állapotú utcák felújítása. Célom továbbá kerékpárút építése Kisbácsa és Bácsa között, valamint a Bácsai tó több generációs szabadidőparkká fejlesztése. A városrész érdekeit a választókkal közösen szeretném képviselni az önkormányzatban˝ - olvasható Morvay László és a Fidesz-KDNP városi szervezetének közleményében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energetikai fejlesztést adtak át a Petz-kórházban

A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház csaknem 30 éves, elavult gőzellátású kazánjait modern, távhő alapú rendszerre cserélték. Tovább olvasom