Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Nosztalgiadélutánt tartottak Ravazdon

Március 9-én a nosztalgiadélutánon a ravazdi Faluházban csodálatosan éneklő, muzsikáló előadók, Székely Szilvia, Nagy Gyöngyi, Széles Zoltán és Nyári Jenő léptek fel.

A zene lelkünk tápláléka, forrás, amely éltet. Simogat, andalít, lázba hoz, elringat, vagy éppen vigaszt nyújt. Szivárvány életünk egén. Nélküle szürkébb lenne minden. Benne van az egész gyönyörű világ, a fű zöldje, az ég kékje, a madarak csicsergése, a csend hangja. Minden gyönyörűség, amivel Isten megajándékozott minket. Vágyunk rá, hogy általa többek legyünk, hogy megszínesítse életünk. Mi magyarok különösen gazdag zenei forrásból meríthetünk.

"A muzsikusnak dalból van a lelke." Aki birtokában van ezen képességnek, örül, hogy megoszthatja másokkal, hogy nemes célt szolgálhat vele. Március 9-én a nosztalgiadélutánon a ravazdi Faluházban csodálatosan éneklő, muzsikáló előadók, Székely Szilvia, Nagy Gyöngyi, Széles Zoltán és Nyári Jenő ezt a nemes célt szolgálták kettős értelemben is.

Felvidították a népes közönséget, lázba hozták, emlékeket fakasztottak bennük, simogatták lelküket. Ugyanakkor művészetükkel jótékony adományokat is szereztek a táborozó gyerekeknek, és az ipolytölgyesi otthon lakóinak is. Dalaik által visszarepültünk térben és időben, emlékek öntötték el szívünket, jókedvünk kerekedett, együtt énekelt ifjabb és még ifjabb. Csak egy billentyűn leütött egyetlen hang kellett hozzá, mely által aztán a művészek hangján egy egész orgona muzsikája szólalt meg.
Köszönjük!

Kovács Ferencné Márk Panni
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Macivadászat Győrben!

Legyél te is Medvevadász! 2m magas, 90 kg-os - gyere el és keresd meg! Tovább olvasom