Kisalföld logö

2015. 10. 13. kedd - Kálmán, Ede 1°C | 10°C

Nézegessen bringa matuzsálemeket Győrben! - videó, fotók

A győri Mobilisben Antik Kerékpár Kiállítás nyílt: Vock Balázs gici gyűjteményének legérdekesebb, legidősebb darabjait tekinthetik meg a bringák szerelmesei. Videós riport.

A kiállítást a héten tekinthetik meg az érdeklődők a Mobilisben: összesen tizennégy különleges bringa - köztük igazi régi klasszikus darabok is - költözött a gici műhelyből Győrbe.

Vock Balázs neve ismerősen csenghet Olvasóinknak: a gici hegyi kerékpáros a magyar versenyzők közül a legtöbbször teljesítette az Alpokon átvezető Transalp-futamot - legutoljára idén júliusban -, de tagja annak a kisalföldi bringás csapatnak is, mely eddig ötször tekert el egyetlen nap alatt megyénkből az Adriai-tengerig.

A kiállítás része a tizenkettedik Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap győri rendezvénysorozatának - az összes programért kattintson ide!


Videó: Cseh RóbertNézegessen bringa matuzsálemeket Győrben! - fotók: Cseh Róbert


 

Moderálásra küldöm 3. kuller 2013.09.18. 21:31

nagyon szépek valóban, érdemes elmenni, nekem mint akinek közömbösek a kerékpárok is óriási élmény volt végignézni egytől egyig ezeket, és a különböző megoldásokat, formai elemeket látni. Érdemes megnézni!

Moderálásra küldöm 2. bn 2013.09.18. 08:26

http://mobilis.gyor.hu/elerhetosegeink/jegyarak

Moderálásra küldöm 1. acsali 2013.09.18. 07:31

Mennyi píz a belépő tesó?hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Reszkessetek betörők - Új rendőriroda Győr-Szigetben - videó, fotó

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!