Kisalföld logö

2017. 01. 19. csütörtök - Sára, Márió -8°C | -1°C

Nemzetközi Energiamenedzsment Tréning Győrben

Egy győri vállalkozás nemzetközi viszonylatban is olyan innovatív termékkel állt elő, mely méltán vonzza a külföldi érdeklődőket.

Október 14-én egy egy hetes kiscsoportos szakmai oktatáson vesznek részt az Energia Menedzsment területéről szakemberek, hogy megismerhessék a KONsys Kft egyedi fejlesztését az AVReporter Energia Menedzsment Szoftvert, majd megkezdjék ennek a megoldásnak az értékesítését és felhasználását Indiában, Afrikában (Nigéria) és Szerbiában.

A tréninghez az Interneten keresztül még fognak csatlakozni Iránból is.Az energia menedzsment egy kiemelt terület, mely a világ legtöbb országát érinti. A fejlődő országokban nagy probléma, hogy nincs elég energia. Így főként az ipari termelés területén a növekvő megrendelési igényeket ugyanannyi ráfordított energiával kell megoldani.

A KONsys terméke képes rá, hogy az energia hatékonyság magas fokára juttasson el gyárakat és épületegyütteseket is. A fejlett országokban leginkább az energia ára ösztönzi a felhasználókat arra, hogy költséghatékony megoldást keressenek. Figyelembe kell venni, mint sarkalatos tényezőt, a környezetvédelmi irányelveket és olyan tanúsítványoknak való megfeleltetést is, mint az ISO 50001.

Az AVReporter Energia Menedzsment Szoftver az utóbbi években eljutott Brazíliába és Thaiföldre is, ahonnan 2012-ben már szintén jártak itt ügyfelek. Chile, Dél-Afrika, Kanada, USA, Dél-Kelet Ázsia és több európai ország szintén szerepel a megrendelők között.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kővel dobálózott a 85-ösön, autót talált el a 16 éves lány

Betört a szélvédő, a sofőr hívta a rendőröket. Tovább olvasom