Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 18°C

Nem emelt falat Alfréd, de továbbjutott a Rising Starban

Megosztotta a zsűrit a győri Fehérvári Gábor Alfréd produkciója. Az énekes a veszélyzónába került, de végül ott van a legjobb kilenc versenyző között.Vasárnap


21.20 - Mindent felforgatott a Rising Starban, hogy a tíz döntős párokba rendeződve küzdött meg a biztos továbbjutásért. A "nagy erőpróba" után olyan énekesek is a veszélyzónába kerültek, akik eddig annak közelében sem voltak. Most először Fehérvári Gábor Alfrédnak is izgulnia kellett az eredményért a műsor végéig: a győri tehetség Czibi Norberttel szemben maradt alul.

"Nehéz most bármit mondanom, fantasztikus volt Norbi, tudtam, hogy nehéz erőpróba lesz. Vissza kell néznem a produkciómat, és levonni a megfelelő következtetéseket, helyre rakni a zsűri véleményét, kritikáját" - értékelt a kisalfold.hu-nak Alfréd.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az énekes Rúzsa Magdolna Szerelem című slágerének különleges átdolgozásával lépett színpadra. Előadásával 55 százalékot ért el, ezzel pedig nem sikerült falat emelnie. A produkció megosztotta a zsűrit, Mező Misi szerint Alfréd a legegyedibb énekes a mezőnyben, és nagyon szépen nyúlt hozzá a dalhoz, Pásztor Anna is igennel voksolt. Kerényi Miklós Gábor és Feke Pál azonban nemmel szavazott, mindkettőjüknek hiányérzete volt az előadás után.

Végül a legkevesebb százalékot elért versenyző, Kovács Gyopár nem Alfrédot hívta ki párbajra a veszélyzónából, a győri fiatal pedig továbbjutott a legjobb kilenc tehetség közé.

19.57 - Czibi Norbert 78 százalékot ért el a produkciójával, Alfrédnak nem sikerült ezt túlszárnyalnia, 55 százalákkal lent maradt a fal a Rising Starban. Így Alfréd most a veszélyzónába került, a műsor végén derül ki, hogy kell-e újra párbajoznia a továbbjutásért.

15.08 - Vasárnap este 19 órától párokba rendeződve küzdenek meg az énekesek a biztos továbbjutásért a Rising Starban. A nagy erőpróbában alul maradt felek, tehát öten, biztosan a veszélyzónába kerülnek. Alfréd az egyik legerősebb énekest, Czibi Norbit kapta párnak.


A Rising Star párosításai:
Kovács Gyopár – Várhegyi Lucas Palmira
Szén Alexandra – Udvarias Anna
Palmer Izsák – Peter Srámek
Fehérvári Gábor Alfréd – Czibi Norbert
Gondi Helén – Singh Viki


Szombaton írtuk

Magyar dallal párbajozik a győri énekes

Alfréd a rengeteg elfoglaltsága mellett is igyekszik rendet tartani a budapesti lakásban, erre ékes bizonyíték, hogy épp takarítás közben értük utol. Miután letette a porszívót, a győri tehetség elmesélte, mivel készül a vasárnap esti Rising Starra. – Egy magyar dalt fogok énekelni, ráadásul egy népszerű női előadó slágerét. A számot egy feldolgozásban hallhatják majd, aminek én írtam a dallamát. A zenekarral együtt áthangszereltük, a saját stílusomra formáltuk a dalt. Szerintem nagyon jó és érdekes lett, remélem, hogy tetszeni fog a közönségnek – mondja Alfréd.

Bár a győri énekes próbál nem aggódni emiatt, a felkészülését nehezíti, hogy a torkával nincs minden rendben. – Talán most jött ki a december végi stressz... Kálciumot és C-vitamint ist vettem be, igyekszem kúrálni magam. Vasárnapig várom a csodát, hogy teljesen elmúljon a probléma, de remélem, hogy a dalt ezzel együtt is el tudom majd énekelni – tette hozzá a tehetség.

Alfréd délelőtt tíz órára megy a Rising Star stúdiójába vasárnaponként, ahol sminkes is vár az énekesre. Fotó: TV2
Alfréd délelőtt tíz órára megy a Rising Star stúdiójába vasárnaponként, ahol sminkes is vár az énekesre. Fotó: TV2


A héten is többször hallhattuk a TV2-n, hogy egy meghökkentő fordulat jön a Rising Starban. Kiderült, ezúttal párokba rendeződve küzdenek meg az énekesek a biztos továbbjutásért. A nagy próbában alul maradt felek, tehát öten, biztosan a veszélyzónába kerülnek. Alfréd az egyik legerősebb énekest, Czibi Norbit kapta párnak, de elárulta, nem az ellenfélel foglalkozik, továbbra is arra koncentrál, hogy maximálisan átadja a dalát a nézőknek.

A győri énekesre vasárnap is a műsor ingyenes mobilalkalmazásán szavazhatnak, és így csatlakozhatnak az ország legnagyobb zsűrijéhez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Micsoda hétvége! Kamasutra és supergirl party Győrben - fotók szexi csajokról és még szexibb pasikról

Az izmos fiúk több hölgyet is levettek a lábukról. Tovább olvasom