Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Munkáspárt: Thürmer Gyula tisztes bért ígér

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke Milkovics Attilával, pártja győri 1-es számú választási körzeti képviselőjelöltjével tartott csütörtökön kampányrendezvényt.
Ezt megelőzően a Kisalföld arról kérdezte a pártelnököt, hogy az elmúlt választásokon rendre jobboldali fölényt hozó Győr-Moson-Sopron megyében melyek azok a mondatok, amelyekkel szerinte meg tudják fogni a választókat. Thürmer azt válaszolta, hogy itt is élnek szegény emberek, akiknek igazságosabb adózást ígérnek.

"Aki százmillió forintot keres, az fizessen negyven százalék adót. Akinek százmilliós vagyona van, az fizessen vagyonadót." A Munkáspárt elnöke tisztes bért követel továbbá, mondván, az Európai Unión belül ennek is egységesnek kellene lennie. Arra a kérdésünkre, hogy jelöltjeiket milyen munícióval tudják vasárnap útnak indítani, azt válaszolta: "Az emberek tudják rólunk, hogy mi nem voltunk köpönyegforgatók.

Ellenben csalódtak a baloldalban, s meglepő módon azt is látjuk, hogy számos jobbikos szavazó is hozzánk áll. Tisztes helytállásra jogosítanak fel az eddigi tapasztalataink, de persze minden a választások napján derül ki."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri Jobbik - A Jobbik a pozitív jövőképre épít

A választások napján ne csupán szavazni menjenek el, hanem a hátralévő napokban kezdjenek… Tovább olvasom